Znamo što ćete raditi ove zime!

29/11/2015

Navući ćete toplu kapu, šal i rukavice, prestati kukati zbog niskih temperatura i uživiti se u sve radosti sezone, jer ona to zaslužuje. Slijedi petnaest zabavnih zimskih aktivnosti po mjeri Cosmo cure.

1. Otiđite na kuhano vino s ekipom. I vratite se kući taksijem.
2. Pozovite na klizanje frajera koji vam se sviđa. Ne znate klizati? Još bolje - jednom rukom se držite za ogradu, a drugom za njegovu ruku!
3. Nagovorite stariju sestru da zajedno napravite snjegovića i zamolite mamu da vas fotka s njim u istoj pozi kao na slici iz djetinjstva.
4. Nema još snijega? Napravite snjegovića od rasparenih bijelih čarapa kojem ćete našiti oči, nos i šal. A možda ste tako riješili i darove za prijateljice koji ne koštaju gotovo ništa.
5. Pozovite prijateljice na čaj i kolačiće s rumom.
6. Čim padne prvi snijeg, dogovorite grudanje s ekipom s posla. Vrijeme radnje? Pauza za ručak!
7. Umjesto na afterwork koktele, otiđite na afterwork sanjkanje. Pa onda na koktele.
8. Pošaljite svima koje volite božićne čestite. Po starinski, po poštaru!
9. Organizirajte karaoke večer s božićnim pjesamama. Što gore, to smješnije!
10. Otiđite da dečkom na kupanje na otvoreni grijani bazen.
11. Odgledajte na Youtubeu pregled najljepših ovogodišnjih božićnih reklama (britanska robna kuća John Lewis uvijek ima najdirljivije)
12. Odredite svoju "službenu" božićnu himnu za ovu godinu (mi još od prošle pjevušimo "Somewhere Only We Know" od Lily Allen (da,iz John Lewis reklame).
13. Kupite božićne radove na vrijeme.
14. Na drveće u svom vrtu ili parku okačite malene posude s ptičjom hranom (jer kad zemlja zaledi ostanu bez izvora hrane).
15. Pogledajte tisuću i prvu reprizu filma "Sam u kući" i "Zapravo ljubav". Jer božićne filmove možemo gledati uvijek iznova!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj