Žene, budite sretne što vam je svaka oblina na svom mjestu!

07/06/2019

Mi vam dajemo više nego dovoljno razloga za to...

1. Ako je vjerovati istraživanjima, žene s velikim stražnjicama imaju povišenu razinu omega-3 masnih kiselina, a koje su najvažnije za razvoj mozga i moždanih stanica, što znači da ste, imate li veliku guzu, vjerojatno inteligentnije od prosjeka.

2. Imate dobre šanse za dug život budući da su istraživanja pokazala kako masnoće s bokova preventivno djeluju na zdravlje arterija. Smrtno smo ozbiljni!

3. Vaše je tijelo kao stvoreno za ples, posebice za zanosne latino ritmove.

4. Idealna ste partnerica za maženje. Tko bi odolio mekoj koži vaše guze, kukova, trbuha, grudi...

5. Haljine na vama odlično izgledaju upravo zbog vaših oblina.

6. Velika je vjerojatnost da imate svoj jedinstveni stil budući da se ne morate mučiti oko pronalaska idealne odjeće i ne morate pribjegavati raznim kreativnim rješenjima.

7. Vaše obline na većinu muškaraca djeluju kao droga - nemoguće im je odoljeti.

8. Ne trebate trošiti novac na umetke za grudnjak. A ni na umetke za stražnjicu. Vi i grudnjak i hlače imate čim napuniti.

9. Često vas uspoređuju s Jennifer Lopez, Kim Kardashian i Beyonce. Što god vi mislile o njima, ne može se poreći njihova fizička privlačnost.

10. Veliki broj žena muči se cijeli život kako bi postigle tijelo s izraženim oblinama, a vi ste sretnice koje ih imate prirodno. Stoga ih maksimalno cijenite i njegujte!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj