Želite status posložene i zrele žene? Prisvojite 10 pravila i nitko vas više neće uspoređivati s Miley

01/04/2021

Prepoznajete li se u ovim stvarima, to je to!

1. Želite li ljubimca, nabavite ribicu. Ozbiljno, ako do sada niste imali kućnog ljubimca i ne znate koliko odgovornosti i pažnje zahtjeva, krenite od ribica. Ili barem biljki. Ako one prežive, nabavite psa, ili mačku, ili što god vas veseli.

2. Redovito planirajte super zabavne stvari. Kao na primjer izlete, posjete muzejima, koncerte, druženja s prijateljima... Vaši planovi neka vam budu motivacija da gurate naprijed i nagrada kada napokon do nečega dogurate.

3. Suočite se s istinom. Još uvijek ste mladi. Nema ništa gore od slušanja osobe od 25 kako kuka i žali za ''dobrim starim danima''. To prolazi samo ako ste Miley Cyrus. Prihvatite činjenicu da su studentski dani iza vas i uživajte u životu koji napokon možete živjeti punim plućima.

4. Održavajte prijateljske odnose. Nađite se s prijateljima poslije posla na nekom happy houru i opustite se nakon radnog dana. To je odličan način za očuvati prijateljstva, ali i živce koje ćete gubiti zbog novog tempa života.

5. Isprobavajte nove stvari. Krenite na ples, učlanite se u neki sportski klub, ili se pridružite debatnom klubu. Štogod da vas veseli. Samo pronađite svoj ispušni ventil.

6. Vodite računa o prehrani. Niste više balavica koja će živjeti na fast foodu. I nemojte se opet izvlačiti na nedostatak vremena. Pripremite si ručak, normalan. Kada postoji volja, postoji i način!

7. Opustite se. Znamo da odrastate i da morate biti odgovorni. Super je što vodite računa o tome da su vam svi troškovi plaćeni na vrijeme i što želite živjeti zdravo. No ponekad si dajte oduška! Nije da imate hipoteku i troje djece za vratom. Ako se pošteno nakrvite za svaku kunu koju zaradite, počastite se nečim što želite. Zaslužili ste!

8. Nemojte biti strogi prema sebi. Barem ne toliko strogi. Nije da radite za Mirandu Priestly, iako svima to govorite. Čim vaš nadređeni nema prigovora, radite dobro. Nemojte očekivati pohvale i ponašati se kao da se svijet vrti oko vas, ali budite sigurni da ako nešto radite pogrešno, već biste do sada to čuli.

9. Spavajte! Kad god i gdje god. Budite jedna od onih osoba koje su u stanju spavati stojeći u autobusu, s jednim okom otvorenim, dok tipkate poruke svom dragom. Važno je da ste dovoljno odmoreni, kako biste što bolje odgovarali na izazove koje život stavlja pred vas.

10. Flertujte preko mobitela. Doista! Sexting je odlična stvar za svaku situaciju kada ste prezauzeti da se nađete s njim. Održavajte vatricu dok ne dođete u priliku da se napokon vidite. A onda se seksajte, koliko god umorni bili. Seks je zdrav!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj