Želiš veće grudi? Budi sretna i slavi što su male!

05/06/2019

Ako si oduvijek bila nesigurna zbog svojih (malih) grudi, nastavi čitati...

1. Dani bez grudnjaka znače slobodu, a vi si tu slobodu možete priuštiti kad god poželite. Žene s velikim grudima o ovome mogu samo sanjati. One jedva čekaju taj magični trenutak kada mogu skinuti grudnjak sa sebe, a vi ga ne morate uopće ni nositi.

2. Kada je zdravlje u pitanju, sretnije ste što su vam grudi male. Do sada ste ih već zavoljele, ali jeste li znale da one čuvaju vaše zdravlje? Žene s malim grudima imaju manje šanse za oboljenje od raka dojke. Ako do toga i dođe, puno je lakše identificirati bolest. Čak i kada se same pregledavate kod kuće.

3. Ljeto je kao stvoreno za vas. Sve vam je dopušteno i sve možete nositi bez razmišljanja. Svaki bikini vam odlično pristaje. Vozite bicikl u bikiniju, trčite u sportskom grudnjaku i skačite u vodu kako god zamislite. Sve ostaje na svom mjestu.

4. Možete biti sretni što frajeri koje privlačite nisu seksisti. Muškarci koji preferiraju samo velike grudi nisu samo površni, već su i seksistički nastrojeni. Prema jednom istraživanju, muškarci koji vide samo velike grudi kao atraktivne, također smatraju žene slabijim bićima. I to ne u dobrom smislu.

5. Osjećat ćete veće zadovoljstvo tijekom seksa. Ako mislite da muškarci obožavaju ogromne grudi i da je to velika prednost u spavaćoj sobi, varate se. Znanstvenici su otkrili da velike grudi imaju čak 24 posto manju osjetljivost od malih grudi, što znači da je stimulans tijekom predigre veći, a užitak tijekom seksa bolji.

6. Zahvaljujući malim grudima izgledate mlađe. Kada ste bile tinejdžerice, to je izgledalo strašno. Danas, kada vam netko da koju godinu manje, osjećate se ponosno, zar ne? A male grudi imaju veliki utjecaj na takav dojam.

7. Lako ih je držati od kontrolom. Nije važno kakvu majicu ili košulju nosite, one uvijek stoje tamo gdje trebaju i nikada vas neće izblamirati.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj