Što vas izluđuje više - da vaša prijateljica izbrblja vašu tajnu, ili da vaš partner nešto skriva od vas?

02/06/2021

Imamo rezultate velike ankete o tajnama!

Frendica vam je rekla nešto u povjerenju: hoćete li to zadržati za sebe ili ćete, opet u povjerenju, izbrbljati njezinu tajnu drugoj dobroj frendici? Ankete pokazuju da je većini žena teško čuvati tajnu. S druge strane, čak 85 posto žena otkrilo je da ne mogu podnijeti ako im njihov partner nešto prešuti!

Tajne nisu sigurne kod cura, pokazala je jedna velika anketa u EU. Najčešće objašnjenje je glasilo: "Nisam sigurna da bih mogla čuvati tajnu!" To je odgovorilo čak 65 posto ispitanica od 18 do 59 godina! Još više, čak 73 posto njih, tvrdi da ih užasno živcira kad njihove prijateljice ili kolegice skrivaju neku tajnu pred njima. Zanimljivo je da 78 posto ispitanica smatra da je u redu tajnu podijeliti s nekim.

Čak 85 posto žena smatra da partneri ne bi smjeli išta skrivati jedno pred drugim. Svaka druga žena tvrdi da na sve moguće načine pokušava ispipati tajnu iz partnera: 47 posto njih kaže da mu ne da ni sekunde mira dok ne sazna što želi!

Ali, zanimljivo je da 22 posto cura ima neku tajnu koju ni pod razno ne želi otkriti dečku. Osim toga, 24 posto ispitanica otkrilo je da je uzbudljivo imati tajnu.

Mia Elliott

Novo

Komentiraj