Zašto je super biti žena

07/03/2016

Sljedeći put kad u vrijeme najžešćeg PMS-a, depiliranja nausnice ili čekanja u redu za toalet krenete očajavati što se niste rodili kao muško, sjetite se ovih razloga zbog kojih je apsolutno divno biti cura!

1. Majčinstvo. Možda još niste spremni za tu veliku i važnu životnu ulogu, ali jednog ćete dana vjerojatno biti presretni što vam je Majka priroda dala mogućnost da donesete novi život na svijet i osjetite tog malog "vanzemaljca" kako pliva po vašem trbuhu.

2. Moda. Sve te divne haljine, suknje, hlače, kombinezoni, sakoi, jaknice, košulje, korzeti, štikle, balerinke i ostali komadi fenomenalne odjeće i obuće u kojima možete uživati ako ste žensko. Okej, ili Bruce, pardon, Caitlyn Jenner.

3. Crveni ruž. Ne postoji tako loš dan, blijed ten ili nisko samopouzdanje koje ne može popraviti malo jarkocrvene boje na vašim usnicama.

y

4. Grudi. Jer su lijepe (bile male ili velike). Jer imaju moć nad muškarcima. Jer su multifuncionalne. Jer su izvor hrane. Jer tako dobro izgledaju u lijepom čipkanom grudnjaku!

5. Imunitet. Nije ni čudo da se muškarci ponašaju kao cendrave male bebe kad su bolesni. Istraživanja su pokazala da žene zahvaljujući estrogenu imaju jači imuno sustav od muškaraca, pa su otpornije na viruse i bakterije.

6. Duljina života. Dulje živimo. Od svih stanovnika naše planete koji su stariji od sto godina, čak 85 posto čine - žene! U prosjeku živimo deset godina dulje nego muškarci.

y

7. Multitasking. U stanju smo paralelno, i to veoma uspješno, raditi više stvari odjednom, za razliku od muškaraca koji se pogube kad se pred njih stavi više od jednog zadatka.

8. Ryan Gosling. Možete imati Ryana Goslinga za dečka. Okej, ako ste cura i ako se zovete Eva Mendez.

9. Kosa. Jer će vrlo vjerojatno biti na istom mjestu i kad budete imali četrdeset. Jer nikad nećete morati furati "Trumpicu" i čuvati se jakog vjetra.

10. Plakanje. Ženama je dopušteno u svim prilikama. Frajeri se uvijek moraju praviti da su snažni i cool. Ili otići u toalet da ih nitko ne vidi.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj