Zaljubite se u svoje obline još danas!

11/11/2016

'Daj mi jedan dobar razlog!' Mi vam ih nudimo 10!

Polemike oko toga jesu li privlačnije vitke žene ili pak one s oblinama traju već stoljećima, a bez obzira na trenutni trend super mršavih modela, tek kada se uzme u obzir koliko se razlikuju ljudski ukusi, shvati se koliko su takve polemike doista besmislene. Bez obzira na nečije osobne preferencije, svaka žena s oblinama bi se trebala njima ponositi, a mi znamo i zašto!

1. Najvjerojatnije imate jedinstven i prepoznatljiv stil budući da se morate pomučiti oko pronalaženja idealne odjeće i pribjeći raznim kreativnim rješenjima.

2. Ne morate trošiti novac na umetke za grudnjake. Niti na umetke za stražnjicu. Vi i grudnjak i hlače imate čime napuniti!3. Mnoge žene cijeli život muče muku da postignu obline, a vi sve to imate zahvaljujući majci prirodi. Ili genima vaše mame!

4. Vaše je tijelo kao stvoreno za ples, a posebice uz zanosne latino ritmove...5. Često vas uspoređuju s Jennifer Lopez, Kim Kardashian i Beyonce. Štogod mislili o njima, nemoguće je poreći koliko su fizički privlačne žene.

6. Vaše obline na veliku većinu muškaraca djeluju kao droga - nemoguće im je odoljeti!7. Ako je vjerovati studijama koje su pokazale kako žene s velikim stražnjicama imaju povišene razine omega-3 masnih kiselina u tijelu, a koje su najbitnije za razvoj mozga i moždanih vijuga, vjerojatno ste inteligentniji od prosjeka i imat ćete inteligentnu djecu.

8. Imate dobre šanse za dug život budući da su istraživanja pokazala kako masnoće s bokova preventivno djeluju na zdravlje arterija. Ozbiljno!

9. Idealan ste partner za maženje. Tko bi odolio mekanoj koži vaše guze, bokova, trbuha i grudi!

10. Haljine vam pristaju kao salivene upravo ih razloga što ih imate čime popuniti.Photo credit: Profimedia 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj