Vratila se radijska postaja koja od 0-24 vrti samo božićne pjesme!

09/11/2021

Svi znamo barem jednog prijatelja koji ovo nipošto ne smije propustiti...

Zagrebačka radijska postaja GoldFM tradicionalno svake godine slavi duh Božića posebnim kanalom na kojem se vrte jedino i isključivo legendarni božićni hitovi. Ove su godine, četvrte zaredom, udovoljili željama onog dijela slušatelja kojemu za božićne pjesme nikada nije prerano i mnogima omiljeni kanal pustili u pogon 46 dana prije Božića.

Neokrunjena kraljica Božića, Mariah Carey, već je povodom Halloweena objavom na svojem Instagram profilu dala do znanja kako je vrijeme da božićni duh krene puniti naša srca, a sudeći po broju izloga diljem grada koji su već osvanuli u božićnom ruhu i više je nego očito da su ljudi željni blagdanskog ugođaja. 

Budući da je više manje cijelom svijetu dosta negativnih vijesti i poprilično turobne svakodnevice, apsolutno je razumljivo zašto je čarolija Božića i sve što dolazi u paketu s njom ove godine i više nego dobrodošla i nešto ranije no inače. Stoga ne čudi kako je upravo Gold Xmass kanal na repertoaru mnogih ovih dana. Od pjesama kao što su Last ChristmasDriving Home for ChristmasFairytale of New York, Jingle Bellsa u svim varijantama… Elvis, Sinatra, Dean Martin, Pogues, Tony Bennet, Aretha Franklin, Wham, Mariah Carey i sve ostale najbolje božićne stvari na jednom mjestu možete slušati od 0-24 na Gold Xmas kanalu kao i na besplatnoj GoldFM aplikaciji dostupnoj na Androidu i iOS-u!

Ovim je kanalom GoldFM proširio svoju ponudu u kojoj se tijekom ostatka godine mogu pronaći kanali Rock, Easy, Party, (S)ex yu te posebni (S)ex yu kanal koji od veljače vrti jedino i isključivo pjesme Đorđa Balaševića.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj