Promo

Vraća se Kino na EFZG!

09/06/2021

Ekonomska klinika i ove godine predstavlja peto po redu Kino na EFZG! 

ilj nam je ostao isti - proširenje znanja putem projekcije filmova. Projekcija će se održati 12. lipnja 2021. U Cineplexxu City Center one East s početkom u 14 sati. Što je ove godine na filmskom repertoaru?

Film “The Founder” o jednom, jedinom McDonald's-u, međunarodnom lancu brze hrane koji danas broji više od 39 198 restorana diljem svijeta. Bazira se na istinitoj priči kako je Ray Croc prepoznao potencijal malog restorana brze hrane braće McDonald's i iskoristio priliku da stvori carstvo vrijedno više od milijardu dolara. Croc je bio impresioniran brzim sustavom proizvodnje, po kojem je lanac i dan danas poznat, te mogućnošću franšize. No, to nije sve. Kino na EFZG ponovno okuplja stručnjake te prije projekcije organizira panel raspravu. Predavači će dati dodatan osvrt na uspješnost Mc Donaldsa. 

2

Na tebi je da se opustiš i uživaš dok Ekonomska klinika osigurava besplatan ulaz, piće i kokice! Potvrdi svoj dolazak jer su mjesta ograničena

Ne usudi se propustiti i prijavi seVidimo se u Cineplexxu City Center one East!  

Projekt Kino na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu održava se pod medijskim pokroviteljstvom hrvatskog izdanja časopisa Cosmopolitan.

Cosmopolitan.hr

Novo