Volite sami sebe poput Lizzo

18/05/2020

Komotno možemo reći kako je 2019. bila njezina godina.

1. POVRATAK GOLOTINJI

Lizzo je velika ljubiteljica golišavih selfieja koji nemaju neku osobitu svrhu osim sebe samih. Ona snima glišave selfieje samo kako bi slavila sebe i svoje tijelo - a nema nikakvih problema ni da to podijeli sa svojim pratiteljima na Instagramu. Najbolji caption? ‘Ne mogu se odlučiti izgledam li bolje s odjećom ili bez nje.’ Isprobajte razna svjetla i kuteve, i čuvajte ih samo za svoje oči - učinite to za SEBE.

2. NAUČITE SVIRATI INSTRUMENT

Njezina flauta gotovo da vodi svoj vlastiti život, sa svojim Instagram profilom posvećenim Sashi Flute (@sashabefluting - ako ste posumnjali, u pravu ste, ime je inspirirano Beyonceinim alter-egom Sashom Fierce) te njezinom rodicom - Blew Ivy. Lizzo želi da naše najopakije osobine izbiju na površinu, a glazba je savršeni medij za to. Osim toga, stručnjaci kažu kako sviranje instrumenta garantirano oslobađa od stresa.

3. UDAJTE SE ZA SEBE

Ok, možda ne doslovno. Ali, ako stvarno želite pokazati ljudima koliko volite sebe, predlažemo da obučete vjenčanicu i priredite zabavu posvećenu upravo vama. Lizzo je učinila upravo to u spotu za pjesmu ‘Truth Hurts’, a isto je ponovila i tijekom nastupa za vrijeme dodjele nagrade BET u lipnju prošle godine. Tom prilikom svojim je obožavateljima poručila: ‘You are always the bride in the marriage of self-love.’

4. MANTRAJTE O LJUBAVI PREMA SEBI

Lizzo zna kako je najbolji način da zavolite sami sebe taj da glasno i ponosno govorite o tome. Pošlo joj je za rukom da publika na Glastonburyju, zajedno sa 6,2 milijuna njezinih pratitelja na Instagramu ponavlja njezinu omiljenu mantru: ‘Volim te. Predivna si. Možeš postići što god poželiš.’ Prema naputku majstorice Lizzo, ponavljajte ovu mantru sami sebi koliko god puta je potrebno. Možda ne usred važnog sastanka, ali shvatili ste…

5. SLAVITE SVOJE USPJEHE

‘Good As Hell’ objavljena je 2016. godine, 3 godine prije nego se počela uspinjati top ljestvicama, ali Lizzo nikada nije prestala vjerovati u sebe. Ako ste i vi redovito tihi kada su vaši vlastiti uspjesi u pitanju, ali zato na sav glas slavite tuđe, vrijeme je da se povedete za Lizzinim primjerom i glasno date do znanja svima koliko ste uspješni. Koja je korist od vladanja svijetom ako nitko živ ne zna za to?

6. VOLITE SAMI SEBE KOLIKO VOLITE DRUGE

Lizzo je veliki vjernik kada je moć samoljublja u pitanju - samo poslušajte njezinu stvar ‘Juice’: ‘If I’m shining, everybody gonna shine.’ Ova moć nije jednosmjerna: što više volite druge, to ćete više voljeti sami sebe. I o ovome je jasno i glasno povikala na Glastonburyju: ‘If you love me, you can love your goddamn self.’ Amen!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj