Vlasnice pasa zaljubljenje su u prirodu, mačaka su samozatajne hedonistice, a zmija obožavaju pažnju!

16/07/2020

Evo što vaš odabir kućnog ljubimca otkriva o vama...

Ako imate psa. Vi ste  druželjubiva osoba koja voli provoditi vrijeme na otvorenom i baviti se sportom. Imate puno prijatelja, lako se uklapate u nova društva (niste uzalud proveli tolike sate čavrljajući s vlasnicima pasa u parku), a drugi vas doživljavaju vas kao veselu i otvorenu djevojku. Nije vam se teško nije dizati rano ujutro kako bi vaš ljubimac obavio nuždu, što znači da ste požrtvovni i odgovorni.

Ako imate mačku. Samozatajni ste i držite do svoje privatnosti. Ponekad ste prava "kućna mišica" koju uživa u svoja četiri zida. U životu su vam bitni nježnost i odanost. Imate malo prijatelja ali ste za njih jako vezani. Po naravi ste hedonistica pa ćete sve u svom životu organizirati onako kako joj odgovara. Niste spremni na žrtvu pa zato birate macu, koja će ujutro dugo spavati zajedno s vama.

Ako imate zmiju. Uživate u provokaciji i privlačenju pažnje. Ekstrovertirani ste, skloni eksperimentiranju i velikim životnim zaokretima. Nestalne ste i nepredvidive naravi, a upravo vas to čini izrazito zanimljivim i privlačnim drugim ljudima. Hrabri ste, odvažni i uvijek spremni za avanturu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj