Valentinovo za solerice

12/02/2015

Praznik ljubavi za mnoge može biti jednosmjerna karta u zemlju depresije. Cosmo ima bolji plan za vas. Pripremite se za preživljavanje

s

Prije svega budite racionalni. Prisjetite se da niste jedini u situaciji da svuda oko vas iskaču srca i ružice, a pokraj vas nema nikoga. Solerice su svuda oko vas.

KLJUČNO ZA PREŽIVLJAVANJE

Slobodan dan

Kada Valentinovo padne na dan usred tjedna, pripremite se unaprijed i zabilježite slobodan dan. To je prepreden način da izbjegnete svu gužvu. Nećete morati slušati planove za večernji izlazak vaših kolegica niti što su kupile svojim jačim polovicama. 

Dogovor o neslanju čestitki

Nema goreg od toga kad ozarenog lica primite kuvertu na kojoj piše vaše ime da biste nakon otvaranja otkrili rukopis svoje najbolje prijateljice. Znate, naravno, da je mislila najbolje, ali vaše srce će nakon toga potonuti još dublje. Zamolite prijatelje i rodbinu da vam ne šalju čestitke.

Izlazak s muškim prijateljem

I to onaj koji se uklapa u svaku situaciju i koji ima spremne odgovore na pitanja ljudi koji stvarno ne razmišljaju o tome što govore, tipa “Zašto nemaš spoj večeras?”. Ako tu večer izađete s prijateljicama, sve bi moglo završiti u suzama dok milijarditi put pretresate moguće odgovore na pitanje zašto ste solo.

OBAVEZNO NAPRAVITI

Nakljukajte se vitaminima

“Valentinovotitis” može biti ozbiljno stanje. Dok pod stresom sa svojim prijateljima solerima ispijate alkoholna pića uoči Dana zaljubljenih, možete postati meta raznih viroza koje u ovo doba godine haraju. Na Valentinovo ćete se osjećati duplo gore razbolite li se. Nabildajte svoj imunosni susatv i ne zaboravite uzeti vitamin B1 kako biste izbjegli mamurluk iz pakla.

Potražite uzbuđenje

Nije vam potreban zgodan muškarac da biste dobili koktel endorfina i oksitocina. Orgazam i vježbanje mogu imitirati taj efekt. Investirajte stoga u novi vibrator ili se zaputite u teretanu.

Izlazak bez “povijesnih” mjesta

Izbjegnite flashbackove o bivšima i zaputite se sa svojim muškim prijateljem na mjesta gdje nikad ranije niste bili. Kad otkrijete novu destinaciju, bit ćete toliko zaokupljeni upijanjem atmosfere i zabavom da ćete zaboraviti na bukete, čestitke, srčeka… 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj