Valentina Filipović: svestrana ambasadorica zdravog života

24/03/2019

Uz fitness, obrazovanje je nastavila na studiju marketinga i komunikacija, a osim toga radi i u stomatološkoj ordinaciji. Osvojila je prvo mjesto u juniorskoj i seniorskoj kategoriji bikini fitnessa na Državnom prvenstvu, te apsolutnu titulu, a postigla je i prvo mjesto u istoj kategoriji na Fibu, najvećem sajmu fitnessa. Suvlasnica je LifeWillFit brenda, vlasnica SMART certifikata, ambasadorica nekoliko internacionalno priznatih brendova i član IFBB-a, jedne od najvećih svjetskih organizacija koja promovira fitness diljem svijeta na brojnim natjecanjima i događanjima.

Nema glavni životni uzor, već od svake osobe voli naučiti ponešto i to primijeniti u svom životu. Smatra da od svakoga možemo nešto naučiti, samo je potrebno gledati prave stvari.


valentina

Jednako voli elegantnu, kao i sportsku odjeću, ovisno o prigodi i o tome kako se osjeća. U pravilu trenira 5 puta tjedno s time da kombinira vježbanje u teretani, na grupnim treninzima i pole dance. Voli raznolikost i dinamiku pa često mijenja princip treninga.

valentina

Najteže odolijeva sladoledu i dobrom hamburgeru, a najveća neostvarena želja joj je putovati svijetom i upoznati razne kulture. Slobodno vrijeme najradije provodi u aktivnom odmoru s dragim osobama, a ponekad to zamijeni jednostavnim izležavanjem pred dobrim filmom s dobrom hranom!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj