9 razloga zašto su vagine bolje od penisa

24/09/2021

Prečesto slušamo muške argumente o tome kako je dobro imati penis, dok vagine sa sobom donose previše muka. Pa, iako je to u nekim slučajevima tako, ipak imamo nekoliko argumenata zašto su vagine baš super...

1. Vaša vagina može podizati utege. Čak je postojala i žena koja je putovala svijetom i pokazivala svoju sposobnost podizanja brojnih predmeta, boca, voća, pa čak i surferske daske. Također 2009. godine jedna je profesionalna „dizačica utega vaginom“ oborila rekord podigavši čak 15 kilograma. Petnaest kilograma! To je težina prosječne putne torbe! A što penisi mogu podizati? Sebe. 1-0 za vagine.

2. Klitoris ima čak dvostruko više živaca od penisa. Njih čak osam tisuća. Ostatak ženskog intimnog djela ima otprilike petnaest tisuća živaca. To znači da vagine mogu osjetiti dvostruko intenzivnije od penisa, što nikako ne može biti loše kad je u pitanju seks.

3. Vagine mogu doživljavati orgazme danima. Ako ste jedna od vlasnica vagina koje su sposobne ostvariti nekoliko orgazama, onda znate koliko super isprobavati koliko ih možete doživjeti u jednom setu. Za to vrijeme vaš vas partner gleda u čudu jer njegov penis to može samo jednom prije odlaska u svijet mlohavosti. Bod za vagine!

4. Menstrualna krv pomaže pacijentima oboljelima od srčanih bolesti. Regenerativne stanice endometrija uskoro bi mogle biti rješenje za pacijente kojima prijeti zatajenje srca. Te su stanice izvučene iz menstrualne krvi te se iz njih stvaraju različite stanice ovisno o potrebama. U ovom ih slučaju koriste za stvaranje mišićnih stanica srca. Testiranja su i dalje u tijeku, što znači da ovaj način tretiranja bolesti još uvijek nije zaživio, ali, s obzirom na to da penisi ne proizvode menstrualnu krv, i ovo možemo smatrati malom pobjedom.

5. Vagine se same čiste. Većina ginekologa preporučit će vam izbjegavanje pranja vagine s bilo čime što nije obična voda zato što one to najbolje rade same. Dok hodate svijetom, vaša je vagina uvijek poput ljekarne, dok muškarci ipak moraju voditi računa o tehnikama trljanja penisa mirišljavim sapunom.

6. Vagine imaju jednaku razinu pH kao i čaša vina, što je poprilično fensi. Normalni pH vagina iznosi 3.8 do 4.5. Većina pH vina iznosi oko 3.0 ili 4.0. S druge strane, normalni pH sperme iznosi između 7.2 i 8.0 – pH jednak vodi. Je li vino bolje od vode? Je.

7. Vagine mogu zarobiti penis, ako to žele. Rijetka pojava zove se penis captivus a riječ je o pojavi u kojoj se zdjelični mišići vagine oko penisa stisnu mnogo čvršće nego inače. To penisu znatno otežava ili čak potpuno onemogućuje izlazak iz vagine. Svojevrsna ćelija za penise. U tom slučaju penise smatramo tupim mačevima koji mogu rušiti stvari pred sobom.

8. Muškarci mogu postati neplodni čak i od nježne ozljede testisa. Ne tvrdimo da se to događa stalno niti da su šanse da će se to dogoditi ogromne, ali su moguće. A to je dovoljno strašno. 2006. godine jedan se prijatelj odlučio našaliti s drugim udarivši ga u testise u šali. Nakon kontinuirane boli, ozlijeđen je dječak saznao kako je tkivo koje okružuje testis odvojeno od skrotuma što je prouzrokovalo otežan protok krvi, a time i trajno oštećenje testisa. Liječnik ga je obavijestio kako bi ta ozljeda mogla označavati trajnu neplodnost. Samo zato što ga je prijatelj lagano udario u testise?? Vjerujemo da se udarci u vaginu događaju mnogo češće i srećom nisu ni približno toliko bolni, a gotovo smo sigurni da još nisu ugrozili ičiju plodnost.

9. Vagine kroz otvor mogu propustiti djecu i ostati neoštećene. Penisi će se slomiti već od laganog savijanja tijekom seksa. Penis u erekciji nalazi se u vrlo ranjivom stanju. Penis je, u grubo, sastavljen od dva velika i jednog malog spužvastog tijela. Ta se spužvasta tkiva tijekom erekcije napune krvlju, zbog čega se penis ukruti. Spužvasta su tijela obavijena posebnim membranskim tkivom, nazvanim tunica albuginea. Svrha te membrane je ovijanje spužvastog tkiva i držanje svega toga na okupu, a njezino puknuće nazivamo lomom penisa. Kod pucanja membrane se začuje poseban zvuk i osjeti oštra bol. Na mjestu pucanja membrane dolazi do podlijevanja krvi, zbog čega se penis počinje naginjati na jednu stranu i vrlo je bolan. Drugim riječima, žene kroz svoju vaginu mogu propustiti dijete od četiri kilograma, dok muškarci mogu patiti od teških ozljeda prouzrokovanih pregrubim masturbiranjem. Mislimo da je jasno tko je pobjednik.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj