Upoznajte najmoćnije influencere 2020.

30/10/2020

Ukupno 13 kategorija i 13 pobjednika te naslovnica Cosma na kojoj će zablistati samo jedan ili jedna od njih. Odgovor na pitanje tko će je zaslužiti dat ćete upravo vi,
glasanjem za challenge koji će vas oboriti s nogu. Slobodno budite strogi!

Natječaj 'Cosmo influencerica' polagano se bliži svom kraju - odabrali smo najbolje od najboljih u 13 kategorija i stigli do velikog finala u kojem odlučujemo tko će od njih zasjati na Cosmopolitanovoj naslovnici. A tu, dragi naši, nastupate vi! Na našem vas Instagramu čekaju jedinstveni izazovi 'Nikad nisam...' koje smo osmislili za naše finaliste, a na vama je da svom favoritu date lajk do najkasnije 5. studenog. I naravno, pozovete frendice, sestre, kolegice, mame da učine isto!

Helena Škrinjar - Junakinja IRL

Ispijanje kave - nešto što je većini ljudi ritual bez kojega ne mogu zamisliti dan - za ovu je, kako za sebe kaže, atipičnu Splićanku pravi izazov jer nikada u životu nije okusila ni kap. Dok nije zakoračila pred kameru Cosma!

Albina Grčić - Glazba

Pjevanje je njezina najveća ljubav, a često ćemo čuti kako je za pjevačku zvijezdu važan i scenski nastup, čiji je dio i make up. Kako to izgleda kada se uhvati u koštac s njim bez ogledala, imamo priliku vidjeti u njezinu pokušaju osvajanja naslovnice.

Ana Radišić - Showbiz

Tko kaže da se cure dugo spremaju za izlazak i da sto godina uređuju frizuru? Gledajte i učite kako će Ana Radišić frendici isplesti pletenicu u 30 sekundi. I to bez ubrzavanja videa i specijalnih efekata.

Andrea Trgovčević - Putovanja

Posjetila je više od 70 država, upoznala mnoge kulture te svašta na putovanjima naučila. Između ostaloga, i to kako reći “volim te” na puuuno jezika. Njezin je izazov izreći što više varijanti u tridesetak sekundi.

Martina Palić - Interijeri

Kada netko baš nema talenta, nerijetko čujemo da ima dvije lijeve. Ona je pak za DIY projekte super talentirana, a u okršaju za naslovnicu pokušat će jedan od njih odraditi lijevom rukom. 

Marko Mrkić - Insta faca

Glazba mu je u krvi, bokovima i nogama, a za Cosmo publiku pokušat će odraditi “cup song”, pretka svih današnjih izazova starog 14 godina, koji ga je zaobišao davnih dana na vrhuncu svoje popularnosti.

Slađana Ostić - Lifestyle

Nekada je voljela fotkati svoje outfite, kave i sitnice, a danas vodi svoju agenciju za digitalni marketing. Njezin je Instagram i dalje rezerviran za sve ono što je najviše inspirira - modu, hranu i putovanja.

Sandra Župan - Beauty 

Sve tajne make upa ima u malom prstu, a naslovnicu Cosma pokušat će osvojiti nešto kompliciranijom tehnikom šminkanja. Otkrit ćemo samo da klasična upotreba ruku nije dopuštena. 

Lucija Kontić - Cosmo djevojka

Ako se nas pita, njezin je make up na svakoj fotografiji besprijekoran, no ona tvrdi da uvijek izgleda kao da se šminkala zatvorenih očiju. Baš će zato, prvi put za Cosmo publiku, pokušati upravo to!

Nika Turković - Art

Glazbom se bavi od svoje pete godine, s devet je predstavljala Hrvatsku na Dječjem eurosongu, a nakon educiranja o glazbi i biznisu u Engleskoj, danas je ponovno na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Donna Vekić - Sport

S obzirom na dva osvojena WTA turnira, jasno nam je da joj je osjećaj za lopticu i reket toliko istančan da bi bez problema mogla igrati i zatvorenih očiju. Ili? Upravo tu vještinu demonstrirat će nam u pokušaju da još jednom zasja na Cosmovoj naslovnici.

Dora Predojević - Moda

Rođena Dubrovkinja sa zagrebačkom adresom vjerojatno je najveća obožavateljica Turske na ovim prostorima. Osim što voli posjećivati tu zemlju, turski jezik joj je i posao. I da, ona je zaslužna za prijevode svih onih sapunica koje volite. 

Janja Benić - Gastro

Gastro blogerica koja voli sve u vezi hrane - pripremati ju, promišljati, jesti, ali i stilizirati i fotografirati. Dio inspiracije i iskustva duguje, kaže, i Londonu u kojem je provela pet divnih godina koje su joj donijele niz zanimljivih prijateljstava, poslova i projekata.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj