Tri kilograma lakši do mora? Nikad lakše!

21/06/2018

Držeći se ovih pravila, možete izgubiti višak za samo tjedan dana, ne radeći skoro ništa. I na plaži izgledati kao milijun dolara!


Prije svakog obroka popijte 2 čaše vode. Takva količina tekućine 5-ak minuta prije jela ubrzat će vaš metabolizam i hrana će se pravilno prerađivati, ne pretvarajući se u masne naslage. Ujutro popijte mlaku vodu s limunom i medom jer je to odličan detox organizma. 

Kefir & sjemenke Konzumiranje kefira s lanenim sjemenkama očistit će crijeva od  sluzi i fekalnih naslaga te pripomoći normalizaciji težine i sagorijevanju masti.

Grejp u borbi protiv masnoća  Pojedite pola grejpa prije glavnog obroka za efikasno sagorijevanje masnoća

Napitak od meda i cimeta Prokuhajte  200ml vode. U šalicu stavite pola žlice cimeta i zalijte prokuhanom vodom te poklopite na pola sata. Kada se napitak ohladi, dodajte 1 žlicu meda.Popijte pola šalice prije spavanja, a drugu polovicu poklopite i ostavite u frižideru do ujutro.

Krećite se U svakodnevnu rutinu uvrstite polusatno žustro hodanje ili barem malo dinamičniju šetnju. To će ubrzati cirkulaciju i vaš metabolizam i pridonijeti riješavanju viška kilograma, ali i vašem osjećaju lakoće. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj