Tako malo stvari, a tako puno stila - što sve spakirati za putovanje s frendicom

24/07/2019

Znamo da biste najradije jednostavno teleportirali cijelu svoju garderobu, ali...

Svi znamo koliko vremena i muke treba proći, i obično prođe, od ideje o nekom putovanju s prijeteljicom do konačne realizacije. Jednom kada se napokon uspijemo usuglasiti oko destinacije i vremena putovanja, na red dolazi novi veliki problem - što spakirati?!

Sve bismo mi najradije teleportirale cijelu svoju garderobu, gdje god putovale, kako bismo uvijek imale obilje kombinacija na dohvat ruke. Jer znate i same da mi žene ionako nikada nemamo što obući, a pogotovo kada još dodatno moramo reducirati količinu stvari koje nosimo sa sobom. Bez nekih je stvari odmor ipak nezamisliv, a evo i koje su to!

Japanke. Znamo da se najseksi osjećate u sandalama na visoku petu, i slobodno ponesite omiljeni par, ali budimo realni, velika je vjerojatnost da ćete većinu vremena provesti upravo u japankama koje su prigodne za odlazak na plažu, do dućana, na sladoled, beach afterparty...

2

Parei i kaftani. Ova dva komada kotiraju poprilično visoko na listi omiljenih ljetnih komada - ne zauzimaju puno mjesta u prtljagi, lagani su, prozračni i ugodni i k tome izgledaju brutalno dobro u kombinaciji s kupaćim kostimima koji su naša najdraža odjeća u užarenim ljetnim mjesecima. 

Vruće hlačice i basic t-shirti. Ponovno, komadi koji su praktični i primjereni za većinu sadržaja i događanja na obali, za većinu dana, ali i noći. Ni oni ne zauzimaju puno mjesta, omogućuju vam hvatanje boje i kada niste na plaži i ono najvažnije - ističu sve vaše fizičke atribute (za slučaj da vam je cilj upecati mušku pažnju!).

via GIPHY

Elegantna haljina. Ona u kojoj se osjećate predivno, ženstveno, sofisticirano i u kojoj ćete bez imalo dvojbi o tome jeste li prikladno odjeveni moći otići u kazalište, muzej ili neki malo ozbiljniji koncert. Jer nije da ćete baš svaku večer uživati u koktelima, na plesnom podiju i pjena partyjima. 

Kozmetička torbica. Nemojte spakirati baš sve make up poslastice koje imate jer je velika vjerojatnost da ćete većinu vremena na odmoru provesti make up free. Ono što vam pak obavezno treba su kreme sa zaštitnim faktorima za sunčanje, kao i hidratantna njega za lice i tijelo koja će nahraniti kožu izmorenu suncem.

Laptopi, tableti i ini gadgeti neka se nađu u vašoj prtljagi samo i jedino ako vam doista trebaju zbog na primjer poslovnih obaveza. Imate li taj luksuz da možete potpuno predahnuti od svakodnevnih obaveza, zaboravite na sve što će vam narušiti osjećaj odmora.

2

Ono što je važno spomenuti je da količina prtljage i stvari koju ćete ponijeti na put prvenstveno ovisi o tome kako i čime do tamo putujete. Vozi li vas do destinacije javni prijevoz, posljednje što ćete željeti je navlačiti hrpu torbi po vrućem asfaltu. Putujete li nekim smart automobilom, bit ćete primorani spakirati samo ono najnužnije jer vam više od toga ne bi uspjelo stati u auto, koliko god se vi trudili. Ali, imate li sreće pa vas na putu prati savršeni ženski model automobila poput Citroëna C3, moći ćete spakirati sve štikle, sandale, haljine i plamence na napuhavanje bez kojih ne možete, niti želite zamisliti odmor. 

Upravo su ovom modelu automobila udobnost i praktičnost najjača strana. Ne samo da će u njega stati svi vaši kovčezi i torbe, ne samo da ćete cijelim putem uživati u udobnosti sjedala, već ćete osim toga uživati i u vizualnom dojmu koji ovaj model ostavlja. Naime, karoserija Citroëna C3 dolazi u čak 9 boja, krov u 3 boje, a moguće je birati i između 4 različite opcije uređenja same unutrašnjosti automobila. Sve ovo znači samo jedno - bezbroj mogućnosti personalizacije kako bismo bili sigurni da naš limeni ljubimac ostavlja najbolji mogući dojam i odiše obiljem stila, baš kao i mi same!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj