Svi imamo ove prijateljice u svom životu! I obožavamo baš svaku od njih!

03/10/2019

Ne postoji ništa o vama što ona ne zna, niti postoji nešto što vi ne znate o njoj. She's your sister from another mister...

Najbolja prijateljica iliti BFF. Ona je poput vaše sestre, srodna duša koja uvijek zna reći pravu stvar, razvedriti vas i nasmijati u mjeri da se skoro popiškite u gaćice. Ne postoji ništa o vama što ona ne zna, niti postoji nešto što vi ne znate o njoj. Vidite se i čujete redovito i silno vam nedostaje čim se niste ostvarili kontakt unutar posljednja 24 sata.

Potpuna luđakinja. U pozitivnom smislu, naravno. Neki uče na vlastitim greškama i kada se jednom opeku... No ne i ona! Ona živi život punim plućima, zabavlja se i jako dobro shvaća i najveće moguće gluparije i ludosti. Doživite li ikada 'Hangover' izlazak, znate koga ćete zvati na kavu da čuje sve o tome, ako slučajno ona ne bude u režiji istog tog izlaska.

Preozbiljna prijateljica. Ona kao da je ostarila prije svog vremena. Iako je još uvijek mlada, ona se ponaša kao da je doma čeka muž, troje djece i briga oko stambenog kredita. Ne možete ju natjerati na ludi noćni izlazak, no znate da će uvijek biti tu da vas utješi, prijateljski zagrli ili vas pozove na nedjeljni ručak. Baš poput vaše mame!

Muški prijatelj. That guy! Koji je vjerojatno gay i koji je vaša srodna duša. S njim umirete od smijeha, šopingirate do besvijesti, povjeravate mu sve što vas muči... On je uvijek tu da vam ponudi mišljenje iz muške perspektive jer on o svom spolu zna puno više nego vi. Vas se dvoje jednostavno obožavate!

Prijateljica iz dobrih starih dana. S njom se urnebesno dobro zabavljate, još uvijek, baš kao nekad. No kada je povjerenje u pitanju, tu priča staje. Ona otkazuje planove u zadnji tren i ignorira vaše poruke, no kada se napokon uspijete sastati, ludo se provedete!

Kolegica s posla. Ima ih na svakom radnom mjestu, bez obzira gdje radili i bez obzira na to koliko ona ili vi godina imali. Ona je osoba s kojom se savršeno slažete kada raspravljate o manama posla, groznom šefu ili brojnim zadacima koji vas snađu. Druženje van radnog mjesta ne može proći bez kave ili čaše vina i tračanja događaja s radnog mjesta.

Online prijateljica. Ona lajka sve vaše statuse, dijeli zanimljivosti koje objavite, povremeno razmijenite poruke, no to je zapravo kompletno vaše prijateljstvo. Ona obožava vaše fotografije, a vi njezine statuse smatrate urnebesno zabavnim. Ljudima koji vas ne poznaju na prvu djelujete kao najbolje prijateljice, no kada biste se sreli na ulici, brzinski biste jedna drugu pitale kako ste prije nego bi svaka nastavila svojim putem... Ako biste se uopće ikada srele!

Školska prijateljica. Ona je bila sav vaš svijet tijekom školovanja. Jedna ste drugoj pomagale u mušičavom pubertetu, analizirale prve poljupce i seks. Zajedno ste odmjeravale frajere i trijeznile jedna drugu. Iako se više baš i ne družite često, kada se vidite, čini se kao da se ništa nije promijenilo.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj