Sve se može kad se hoće: Priča koja je osvojila internet

30/10/2015

Još jedan dokaz da uz puno volje, želje i motivacije možete ostvariti baš svaki cilj.

Jordan Bone poznata je Youtube zvijezda za koju, ako već niste, svakako morate znati. Zašto? Zato što će samo jedan pogled na njene video snimke sve vaše stvarne i imaginarne probleme staviti u pravi kontekst.

Naime, Jordan na prvi pogled djeluje kao još jedna prelijepa, privilegirana djevojka koja je svoj uspjeh postigla savršenim make up vještinama, ali kad shvatite da je lijepa Jordan zapravo tetraplegičar i da već deset godina nema funkcionalne udove, shvatit ćete koliko su volja i želja zapravo najvažnije osobine u životu.

Prije desetak godina Jordan je doživela strašnu nesreću koja ju je ostavila nepokretnom i u nemogućnosti da se normalno služi šakama. Međutim, ova talentirana djevojka je, nakon puno vježbe i upornosti, ovladala vještinama na kojima joj zavide mnogi.

Nanošenje ruža, pudera, olovke za oči, sada je dio svakodnevne jutarnje rutine ove hrabre djevojke koja nam svima može poslužiti kao inspiracija.

Jordan je ovom video snimkom pokazala koliko je nekom potreban trud kako bi naučio nešto što mi svakodnevno uzimamo zdravo za gotovo. Video koji nas je rastužio, ali i ispunio optimizmom pogledate ovdje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj