Što vaš mobitel govori o vama

20/09/2015

Dragi naši, odijelo više ne čini čovjeka. Prema najnovijim istraživanjima čini ga - mobitel. Stvari stoje ovako: imate li iPhone, tašti ste i puno trošite, preferirate li BlackBerry, puno zarađujete i skloni ste dugim vezama, a ako je Android vaš izbor, pristojni ste i dobro kuhate. Imate prastari mobitel napuklog zaslona? Vi ste izgubljen slučaj!

To su, otprilike, zaključci do kojih je došla kompanija Talk Talk Mobile, nakon što su u velikoj anketi pitanjima "izrešetali" vlasnike različitih vrsta mobilnih uređaja. Dotični su dobili zadatak da opišu sebe, svoj lifestyle, karijeru, ljubavni život, interese, hobije... a sve to kako bi se došlo do spoznaje postoji li među sličnim ljudima potreba za sličnim mobitelom. Ispostavilo se da ima nešto u tome.

Vlasnici iPhonea sebe su mahom opisali kao izrazito privlačne, uspješne, dotjerane, ljude koji njihovi šefovi vole, ljude koji puno troše, uglavnom na izgled ( odjeću, beauty tretmane i slično). Vlasnici Blackberryja nisu se toliko hvalisali svojim uspjesima iako, kako je anketa pokazala, daleko najviše zarađuju.

To je možda zato što piju najviše kave pa tako živahni valjda mogu i najviše "potegnuti" na poslu. Kad ne rade, otkrili su ispitivačima, vole biti sa svojim ljubavnim partnerima, i pritom preferiraju duge veze. Vlasnici Androida ne piju toliko kave ali zato obožavaju pivo. Pogotovo dok gledaju televiziju, što im je omiljen hobi. Načelno su veoma ljubazni, pristojni... i dobri kuhari.  Mi smo se našli u opisu, a vi?         

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj