Što vas čeka u lipanjskom broju Cosma?

25/05/2020

Stigao je i taj željno iščekivani 25. u mjesecu kada na police dućana, kioska, a odnedavno i virtualnu policu Magztera stiže nova doza živopisnih i šarenih stranica bez kojih bi život definitivno bio puno više dosadan, i bez kojih bismo svi zajedno životne lekcije učili na zabavniji, ali teži način - na vlastitim greškama. Kako bismo vas sačuvali pokoje katastrofe, tu smo da s vama podijelimo sve ono što smo naučili na taj teži, ali zabavniji način pa vam tako i u ovom broju donosimo red mode, red seksa, red muško ženskih odnosa i red savjeta kako pobijediti svaku nevolju na karijernom, emotivnom ili bilo kojem drugom putu.

Novi broj donosi članak o onome što je sastavni dio života svih nas - našim najboljim prijateljima te odnosima s njima koji su nerijetko naporniji, kompliciraniji i znatno manje romantizirani nego što je to slučaj u filmskim i televizijskim scenarijima. 

Donosimo i veliki intervju sa slatkom malom lažljivicom, Shay Mitchell, divnom mladom ženom i svestranom glumicom koja ponovno osvaja naše simpatije ulogom u seriji 'You', ali i smiješeći nam se kao ambasadorica Cacharelovog parfema 'Yes, I Am'.

Tu je i jedno osobno iskustvo s mukama po stezniku koje je garantirano, barem jednom, iskusila svaka od nas kada je htjela na nekoj svečanoj prigodi zasjati u punom sjaju, a koje se u slučaju naše novinarke, pretvorilo u medicinsku dijagnozu s kojom je zapela na nekoliko mjeseci. Da, znamo da zvuči puno manje glamurozno u usporedbi s inicijalnom idejom oko nošenja steznika, popločanom najboljim namjerama. 

Zamolili smo stručnjake da s nama podijele sve važne razloge koji bi mogli pomoći svima onima koji nisu ni sami sigurni je li veza u kojoj se nalaze vrijedna ostajanja u njoj, a pripremili smo i veliki dosje ženske seksualnosti i odgovore na pitanja kako su klitoris i vulva odjednom, nakon višestoljetnog skrivanja, postali glavna lifestyle i wellness tema.

Kako je epidemija koronavirusa utjecala na studentske živote? Kako uopće nastaviti sa životom nakon krize? Zašto baš uvijek kada se neka veza krene raspadati optužujemo drugu ženu? Što je to gaslighting? Zašto biste čim prije trebali izraditi svoj moodboard? Kako smo se zarazili TikTok-om? I zašto su astrolozi uvjereni kako 2020. ipak, kada se cijela zbroji, neće biti toliko loša koliko nam se sada čini? Novi broj ima sve odgovore, a mi mu slijepo vjerujemo jer nam, među nama, svemir doista duguje puno!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj