Što točno znači Cosmo gard?

20/04/2017

Ili kako biti žena kojoj se druge žene dive, a za kojom muškarci gube glavu...

1. Budite dostojanstveni! Znajte koliko vrijedite, koliko ste kreativni, nadareni, efikasni, marljivi, sposobni i nemojte pristajati ni na što manje od onog što osoba vašeg kalibra zaslužuje.

1. Imajte svoje JA! Ne dopustite da itko samo tako utječe na vaše ideje, stavove, želje, po bilo kojem pitanju.

1. Okružite se ljudima koji vas inspiriraju! Izbjegavajte ljude zbog kojih se iz bilo kojeg razloga ne osjećate dobro i družite se s ljudima koji vas zabavljaju, opuštaju i na bilo koji način impresioniraju. Zahvaljujući okruženju takvih ljudi, i sami ćee postati još motiviraniji, kreativniji, zabavniji i šarmantniji, a time i inspiracija drugima!

1. Uvijek stojte iza svojeg mišljenja! S ponosom branite svoje stavove, bilo da je u pitanju mišljenje o najnovijem filmu ili o rasprava o nekoj znatno kompleksnijoj i težoj temi. I neka vaši argumenti uvijek budu naoružani strašću i samopouzdanjem!

1. Naučite dati, ali i prihvatiti savjet! Imajte svoje mišljenje, ali dopustite si barem poslušati i razmotriti savjet iskusnije osobe, a savjetom počastite i svakoga do koga vam je stalo. Objektivna analiza problema popraćena prijateljskim, dobronamjernim savjetom otvorit će vam mnoga vrata.

1. Uvijek širite svoje interese! Čitajte, putujte, isprobavajte hobije, posjećujte izložbe, kazališta, koncerte, gledajte filmove... Zavodite ljude oko sebe svojom energijom, znatiželjom i širinom znanja.

1. Znajte što želite i znajte kako to postići! Organizacija i slaganje mentalnih mapa u glavi uvest će reda u vaš život te postizanje svakog cilja učiniti znatno jednostavnijim.

1. Budite odgovorni! Neka vam prioriteti budu pomno isplanirani, odmjereni i svrsishodni. I nipošto ne odustajte od njih!Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj