Što sve s kasnim dvadesetima postaje nebitno

04/05/2017

Jednom kada napunite 25, shvatit ćete o čemu pričamo...

1. Popularnost u mlađim danima. Koga briga jeste li i koliko bili popularni u srednjoj. Najvjerojatnije više uopće ne viđate ljude s kojima ste dijelili svaki dan, a i nekako ste prerasli te srednjoškolske afere i tračeve.

2. Jeste li do 25. ostvarili zacrtane ciljeve. Niste objavili knjigu, dogurali do četveroznamenkaste plaće, niti se udali i dobili dijete. Pa što, tek vam je 25?!

3. Koliko su cool vaši planovi za petak navečer. Možda nekim razularenim tinejdžericama ostanak petkom kod kuće znači smak svijeta, no vi ne možete zamisliti ništa bolje od uživanja u filmu i čaši vina pod toplom dekicom.

4. Nedostatak preplanulog tena. Onog trenutka kada postanete dovoljno zreli da shvatite opasnosti sunčanja i solarija, više vam uopće neće biti bitno što izgledate kao čovječja ribica. Dapače, zavoljet ćete svoj ten takav kakav je!

5. Facebook. Definitivno ste prerasli pozorno praćenje aktivnosti svih vaših facebook frendova. Oooo, čini se da Maja i Alen nešto mute... Koga briga?!

6. Bivše ljubavi. Više se ne zamarate kretenima iz prošlosti ili nedostatkom ikakvih frajera u svom životu. Znate kakvog frajera želite i znate da se takvo nešto ne nalazi preko noći. And again, tek vam je 25!

7. S koliko ste frajera spavali. Kolika god brojka bila, što je, tu je. svaki od tih frajera, a neki su očito bili kriminalno loš izbor, ako ništa drugo, bio vam je poučna životna lekcija. Život ide dalje!

8. Odlazak na Zrće. Ludo partijanje definitivno vam više nije na vrhu liste prioriteta. Što ne znači da više nikada nećete tamo otići... Jednostavno vam to više nije toliko napeto...

9. Koliko novca zarađuju vaši roditelji. Možda ste nekad bili frustrirani što ne zarađuju više, no danas shvaćate da daju svoj maksimum kako bi vam priuštili sve što je u njihovoj moći. A i shvatili ste da nije sve u novcu i da ste bili potpuno ludi što se određene stvari skupo plaćali...

10. Gdje kupujete. Više ne kupujete u dućanima koji su in jer vam nije bitno ime, nego kvaliteta. Što znači da ćete bluzu kupiti i na Hreliću ako pronađete za pristojne novce nešto što vrijedi.

11. Svakodnevno nošenje makeupa. Više vam ne pada na pamet svakog dana ustajati sat vremena ranije samo kako biste se kompletni zacementirali. Sada vam BB krema, malo maskare i balzama za usne zvuči više nego odlično!

12. Dosadne navike vaših roditelja. Tata koji po cijele dane leži pred televizorom i nešto jede, na primjer. Ma kakve to ima veze - čovjek je pred penzijom, platio vam je školovanje, naradio se u životu... Pustite ga da uživa baš onako kako to želi i zaslužuje!Photo credit: Profimedia 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj