Fatalna žena od koje svi tipovi počnu zamuckivati - imate li sve što je potrebno?

02/06/2021

Besprijekoran izgled i njegovano tijelo samo su pola priče...

Duboki dekolte, kratka minica, savršen ten, diskretna šminka, dugačka njegovana kosa, noge do neba – prava je ljepotica i privući će pažnju svih muškaraca. Međutim, ako je djevojka savršeno zgodna, to ne znači da je femme fatale.

Naime, kad seksi ljepotica dođe u muško društvo, svi tipovi bleje i počnu zamuckivati. Ali, ako nema ono nešto, nakon pola sata gube zanimanje za nju (dobro, osim pohotnika koji bi je samo rado odveli u krevet, a poslije odbacili kao staru krpu).

S druge strane, fatalna cura je ona koja svojom karizmom, ponašanjem, sigurnošću i samopouzdanjem privlači pažnju muškog roda, tvrde britanski znanstvenici. Ona pažnju ne privlači dubokim dekolteom i zamamnim oblinama, nego svojim ponašanjem.

Muškarci vole inteligentne žene s dobrim smislom za humor, kažu stručnjaci. Naime, smisao za humor žena privlači muškarce zato što je današnje vrijeme prepuno stresa pa dečki žude za opuštanjem i smijehom. Osim toga, muškarci su jako kompetitivni te se cijeli život trude biti najbolji i najpametniji pa nema ništa ljepše nego kad se mogu dobro nasmijati, opustiti i zabaviti. Dakle, dobar smisao za humor najjača je odlika fatalne žene i gotovo će svakog muškarca ekspresno oboriti s nogu.

Mia Elliott

Novo

Komentiraj