Stiže Facebook dejting!

02/05/2018

Facebook ulazi u novu fazu svoje nevjerojatno uspješne misije da uđe u svaku poru našeg život, a to je: upoznavanje nekog novog

Facebook Dating je točno ono na što prvo pomislite kada pročitate te dvije riječi - nova aplikacija/zasebni profil na Facebooku koji nam omogućuje da upoznajemo nove potencijalne partnere.

Nekoliko dana nakon što je svjedočio pred američkim Kongresom, Mark Zuckerberg je najavio novu aplikaciju Dating na godišnjoj konferenciji Facebooka, F8. Kako piše u priopćenju, Dating (kako li su se samo sjetili tog sjajnog imena?!) će funkcionirati kao i sve druge aplikacije koje se mogu povezati s vašim Facebook profilom. Korisnici će moći napraviti i zaseban "Dating" profil, gdje će moći surfati po feedu potential matches (u prijevodu, potencijalni partneri).

Nitko od vaših postojećih prijatelja na Facebooku neće se pojavljivati kao kandidat za "potential matches," kako bi se teoretski izbjegla mogućnost neugodnih situacija. Jer, nitko ne želi da njihovi prijatelji znaju kako koristi aplikaciju “Dating”.

Za razliku od Tindera, Bumblea, OkCupida, Matcha, Hingea i svih drugih aplikacija koje već postoje, na Facebook Datingu bit će dozvoljene samo privatne poruke - bez linkova i bez fotografija!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj