Savjeti za vaš najljepši ljetni foto album do sada!

04/08/2020

Evo kakvo napraviti zanimljive i drugačije fotke s mora!

Prestanite raditi duck face. Cure koje puće usnice na selfijima s plaže djeluju izvještačeno i smiješno. Nema ama baš ničeg seksi u vezi toga. Vaše usne su lijepe i bez te glupe popularizirane grimase.

Hvatajte žive trenutke. Skok u vodu, ples na after beach partiju, vožnju biciklom, prijateljičino cjenkanje s tetom koja prodaje lubenice, dečka kako lovi ribu... Ovjekovječite spontane momente jer su oni najiskreniji i najčarobniji.

Minimalizirajte poziranje. Dečko i vi se držite za ruke i gledate jedno drugome u oči, dok iza vas sunce uranja u more. Priznajte koliko ste ga dugo nagovarali na to poziranje (pristao je tek kada ste obećali da ćete tri dana biti njegov seksualni rob i raditi što god on poželi)! Puno bi šarmantnija i duhovitija fotka bila ona na kojoj vas nosi na leđima na putu s plaže (koliko ste ga puta to žicali, nakon što vas je nažuljala japanka ili ste naprosto bili umorni i iscrpljeni od sunca). Ako već pozirate, pozirajte u pozama koje su se već dogodile ili bi se mogle dogoditi. A ne onima koje se događaju isključivo za potrebe snimanja.

Obratite pažnju na detalje. Lijepa školjka na plaži. Ili u tanjuru. Pjegice na potamnjelom licu vaše frendice. Dečkova tetovaža. Vaša kosa koja stvara zanimljivu sjenu na zidu. Galeb koji vam je sletio na terasu. To su sve lijepe mijiature koje će vašem albumu s mora dati posebnu toplinu.

Nasmijte se! Zašto ovih dana sve cure na fotkama izgledaju kao opasne domine iz sado mazo pornića? I tko im je rekao da je to lijepo?! Razvucite svoj iskreni osmijeh od uha do uha i pokušajte uloviti tu sreću.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj