Sanytol dezinfekcija bez izbjeljivača

26/06/2020

Što je SANYTOL?

Sanytol je brend za čišćenje i dezinfekciju bez izbjeljivača.Njegova velika prednost je to što istodobno čisti i dezinficira, što rezultira cjelovitim čišćenjem uz manje vremena i truda..

Sanytolovi proizvodi su posvećeni  zdravlju iodržavanju čistoće doma. 

Uništava 99,9% bakterija, gljivica i virusa. Dezinfekcija je nužna za prevenciju i smanjenje rizika od zaraznih bolesti. Proizvodi su učinkoviti protiv raznih nečistoća,  i imaju ugodan miris.

Higijena u domaćinstvu je važna budući prosječna osoba provodi 75% svog vremena kod kuće. Sanytol nudi asortiman proizvoda  za čist i zdrav dom,koji čiste i uklanjaju 99,9%bakterija, gljivica i virusa bez izbjeljivača.

PROIZVODI ZA ČIŠĆENJE ČVRSTIH POVRŠINA :

2

SANYTOL sredstvo za čišćenje i dezinfekciju podova i površina 1L

SANYTOL, stručnjak za dezinfekciju bez izbjeljivača, razvio je snažnu koncentriranu formulu koja savršeno čisti i odmašćuje sve perive površine. Osigurava savršenu dezinfekciju uz uklanjanje bakterija, virusa i gljivica, ne ostavlja mrlje, ne oštećuje materijale, te ostavlja čistu i sjajnu površinu s mirisom eukaliptusa.

Između ostalog uklanja: Staphylococcus aureus,Enterococcus hirae, Listeria monocytogenes, Salmonella thyphimurium, Candida albicans, virus Herpes simplex, Influenza virus A...

Ovaj proizvod ima trostruko djelovanje:

Baktericidno, sukladno normi EN13697(5min), i EN 1276 razrijeđen na 25% (5min)

Fungicidno, sukladno normi EN13697(15min), i EN 1650 razrijeđen na 25% (5min)

Virucidno, sukladno normi EN14476, za virus influence tipa A i virus Herpes simplex  tip1(5min)

www.sanytol.com

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj