Rješenja za sve dekolte probleme

23/07/2015

Kako se izboriti s vojskom raznoraznih grudanjaka, problemima koje sa sobom nose i kako postići savršen dekolte...

Žice koje žuljaju

Možete isprobati grudnjake bez žica, no činjenica je da oni ne pružaju dovoljno potpore vašim grudima. Svakako isprobajte drugačiji model grudnjaka koji nema žice na istom mjestu jer je moguće da vam jednostavno određeni tip grudnjaka ne odgovara. I naravno, vodite računa o veličini koju trebate. Najbolje bi bilo da kupnju obavite u specijaliziranom butiku s donjim rubljem kako biste bili sigurni da vam veličina i oblik odgovaraju. Te tete znaju svoj posao!

Naramenice koje se urezuju

Bilo da vam se u tijelo urezuju naramenice ili kopčanje grudnjaka, jedini lijek je dovoljno ih otpustiti. Pri kupnji grudnjaka, vodite računa da vam se grudnjak ne urezuje kada ga zakopčate na prvoj kopči. Tako, kada se s vremenom počne opuštati, možete kopčati na drugu ili treću kopču. Isprobajte grudnjak s kopčanjem sprijeda koji ne labavi toliko prilikom uporabe. Imate li velike grudi, nosite grudnjake sa širim naramenicama koje će se bolje prilagoditi tijelu i koje se neće toliko urezivati.

Naramenice koje spadaju

Naramenice se troše puno brže od odstatka grudnjaka pa često stvaraju probleme svojim spadanjem. Probajte nositi grudnjak bez naramenica ili kupite onaj na kojem se naramenice mogu skidati kako biste ih mogli zamijeniti kada se istroše. A možete isprobati nositi i ukrasne naramenice za koje vas čak neće niti biti toliko briga ako i spadnu...

Košarice kroz koje grudi 'cure' sa strane

Potpuno je normalno da vam se sa strane nazire malo grudi, no ako vam se čini da se naziru puno više nego što bi trebale, isprobajte grudnjak s trokutastim košaricama koji je nešto opušteniji na tom dijelu ili jednostavno isprobajte omiljeni model grudnjaka u većem broju. Jedan broj veći grudnjak mogao bi vam pomoći svojom prostranošću.

Košarice koje režu grudi

Urezuju li se rubovi košarica u vaše grudi ostavljajući dojam da se grudi ''prelijevaju'' izvan grudnjaka, ili ste kupili premali grudnjak ili vam jednostavno model ne odgovara. Izrazito plitke košarice odlično podižu grudi, no one nisu nikakvo rješenje ako imate velike grudi. Ženama s velikim grudima potreban je grudnjak s dubokim košaricama koje će lijepo zaokružiti i obuhvatiti grudi bez neugodnih urezivanja i žuljanja.
Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj