Recept za uspješan date

09/07/2013

Želite li da vaš spoj uspije, recept je vaš osmijeh...

Bez obzira tko ste - muškarac ili žena, svatko od nas ulaže ogromne napore kako bi impresionirao novu ljubav. Trudite se imati savršenu frizuru, šminku, najbolju modnu kombinaciju, ali trebali biste znati da je osmijeh najbolje oružje koje ćete moći upotrijebiti bilo kada i bilo gdje.

Nova studija je pokazala kako se cure slobodno mogu opustiti i kako nije bitno pretjerivati sa šminkom tako da izgledaju potpuno umjetno. Najvažniji od svega su lijepi bijeli zubi koji čak za 30 posto povećavaju šansu da ćete nekom potencijalno vašem frajeru ostati u sjećanju i prije nego ga upoznate.

Što to znači za one koji su trenutno na bojišnici spojeva?
Bijeli zubi su najvažniji aspekt vašeg izgeda kad je u pitanju osvajanje nove vruće ljubavi. Čak i u svakodnevnom okruženju frajeri povećaju svoju pažnju i uključenost za 50 posto ako je preko puta njih komad sa snježno bijelim zubima i zavodljivim osmijehom. Dakle, tko god traži partnera najvažnije je da svoje zube održava bijelima, jer kad je riječ o privlačnosti, bjelina je ključ. Kad vidite onog pravog, zavodljivo se smiješite i razmislite o mogućnostima!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj