Push Up događaj za sve poduzetne žene!

23/09/2021

WE udruga poduzetnica organizira zanimljivi događaj za sve one žene koje žele ostvariti svoje poslovne ideje! Pridružite im se na prvom u nizu Push Up događanja, 29.9.2021., od 18 do 20 sati, u knjižnici grada Karlovca...

Ovogodišnje izdanje organizirano je u znaku oporavka od pandemije, a posvećeno je ulozi žena u svijetu mikro, malog i srednjeg poduzetništva. Posvećeno je i snažnom poticanju u daljnje uključivanje žena u poduzetništvo kroz digitalnu transformaciju, savjetovanje o poslovnim procesima, potrebnim aktivnostima i mogućnostima.

Knjižnica grada Karlovca bit će domaćin prvog izdanja Push Up događanja i organizatorska podrška WE udruzi poduzetnica te njihovom načinu prepoznavanja napornog rada, inovativnog razmišljanja i nepokolebljive predanosti poduzetnica koje pomažu rastu gospodarstva kao i cjelokupnom društvu.

Push Up platforma je za žene poduzetnice i one koje žele to postati, u cijeloj Hrvatskoj i šireŽelja im je ovim projektom naglasiti važnost međusobnog upoznavanja, umrežavanja, razmjene iskustava i davanja podrške. Zajednica je to koja će udružiti snage u rješavanju poslovnih izazova i postaviti temelje za uspješno poduzetničko putovanje žena diljem Hrvatske.

Ovom prilikom spojit će se kultura i poduzetništvo i predstaviti knjiga „Ikone - neustrašive žene koje su promijenile Hrvatsku“ spisateljice Rosie Kugli, uz gošću književnicu Julijanu Matanović, a k tome će se moći upoznati i uspješne poduzetnice i njihove poslovne modele koji mogu poslužiti kao inspirativne priče za vašu budućnost.

Rezervirajte svoje mjesto i ne zaboravite nas pratiti na Facebook kanalu!

Registrirajte se ovdje

Sudjelovanje na događanju je besplatno. Vaše zadovoljstvo možete nagraditi dobrovoljnom donacijom tijekom samog događanja.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj