Proganja li vaša opsjednutost bivšim i vaše prijateljice

25/07/2016

Vjerojatno to činite potpuno nesvjesno i ne možete si pomoći...

Moguće je da ste upravo prekinuli dugogodišnju vezu i da ste stvarno emocionalno uništeni. Jedina potpora kojoj se u tim trenucima nadate je potpora vaših prijatelja. Prema posljednjim istraživanjima čak 64 posto ljudi u dobi od 25 do 34 godine opsjedaju svoje prijatelje pričama o svojim bivšima.

Prijatelji su definitivno bitan reusurs kada su u pitanju savjeti o vezama, ali u određenom trenutku oni mogu postati umorni od stalnih rasprava o vašim problemima pa je bitno da s takvim temama ne pretjerujete. U protivnom biste mogli doživjeti da će vam reći ono što vi u tom trenutku želite čuti, a neće vam dati kvalitetan savjet. Jasnije rečeno, reći će vam štogod želite čuti samo kako biste završili s tom temom.

Imate mjesec dana nakon prekida kada možete pričati o svojim problemima, intimnostima i analizirati njegovu oproštajnu poruku. Ako vam se u tom periodu i dogodi koja čašica više, sve je to normalno, ali nakon toga se morate pomiriti sa situacijom i nastaviti živjeti punim plućima, jer možda vas onaj pravi čeka odmah iza ugla. A ako je tako, imat ćete zasigurno puno ugodnije i vedrije teme za razgovor s prijateljima.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj