Prije nego se zaljubite u njega, za cijeli život, zaljubite se i u ove stvari!

18/10/2019

Jer tek kada budete apsolutno sretni sami sa sobom, možete biti sretni i u paru...

U sebe. Ima jako puno istine u onome da ne možete dati svoj život nekome sve dok niste zadovoljni sobom kao osobom. Tek kada budete dovoljni sami sebi i kada vam nečije društvo prestane biti nužno da biste se osjećali zadovoljno i ispunjeno, moći ćete dio sebe pokloniti nekome drugome.

U svoju karijeru. Sviđalo vam se to ili ne, najveći ćete dio svoga života provesti upravo baveći se svojom karijerom. Što s jedne strane može biti totalna katastrofa, ali isto tako može biti najljepše moguće iskustvo. Budete li radili ono što iskreno volite, bit ćete znatno zadovoljnija osoba puno spremnija poklanjati ljubav.

U svoje dugoročne ciljeve. Bez obzira koliko veliki bili, upravo su vaši dugoročni planovi i snovi ono što vas inspirira i pokreće i njeguje vašu dušu. Prema njima stremite i na temelju njih donosite svoje najvažnije odluke. Vaši vas ciljevi oblikuju i s njima morate biti načistu prije nego uplovite u životnu zajednicu s nekim.

U svoju obitelj i prijatelje. Ovo su osobe koje su uz vas od prvoga dana i koje bi vam uvijek trebale biti na prvome mjestu. Voleći njih učimo kako voljeti nekoga zbog toga tko taj netko je kao osoba, a ne samo zbog određenih kvaliteta ili fizičke privlačnosti. Zahvaljujući njima učimo što doista znači kada ti je netko u životu bitan.

U svoj život. Jednom kada budete u potpunosti zadovoljni svojim životom i kada se budete osjećali ispunjeno, nećete tragati za nekime tko bi vam podario taj osjećaj. A što znači da nikada nećete u vezu ući iz pogrešnih razloga.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj