Prije nego se odlučite u život uključiti neku drugu osobu, poradite na sebi i svojem vremenu

25/10/2021

Obratite pažnju na ovih sedam stvari i očekujte brzu promjenu u vašem ljubavnom životu!

Prvo i osnovno je da je solo vrijeme, vrijeme za vas. Ne dosađujete se i ne razmišljajte zašto ste sami, nego poradite na tome da ljubav dođe k vama. Kako? Dopustite da vam pomognemo.

1. Romantična lista koja sadrži argumente za i protiv

Ova praktična bilježnica preobrazit će vašu listu za i protiv u stvarnost. Podijelite po kategorijama sva očekivanja u budućoj vezi i ne prestajte bilježiti sve čega se dosjetite. Naravno, ono što očekujete od partnera morate biti spremni dati i sami, zato je vrlo važno raditi na popisu koji će objediniti njegove, ali i vaše zadatke.

Pri tome, imat ćete priliku sebe nanovo upoznati. Rečenice poput „loše cipele ili ćelavi tip ne dolazi u obzir“, će vam, pored jasnog smisla za humor pomoći da saznate što vam je najvažnije pri izboru partnera.

2. Prijatelji

Prijatelji su jednako važne osobe kao partneri, a možda i važnije, jer dobri prijatelji ostaju uz vas i kad vas loši partneri napuste. Naravno, s prijateljima ne morate raditi ono što vam i nije pretjerano zabavno (obično) , nemate toliko drame (idealno) i definitivno nema seksa (očekivano). Žene nisu otoci, i svaka bi žena trebala biti okružena velikim brojem ljudi. Prije nego pronađete savršenog frajera koji vam potpuno odgovara, provodite što više vremena u društvu, okruženi dobrim prijateljima i pozitivnom energijom.

3. Dobar grudnjak

Nema boljeg osjećaja za ženu od uskakanja u neki seksi grudnjak koji savršeno ističe prirodne atribute.

4. Čitanje knjiga koje je napisao muškarac

Ponekad je dobro od muškarca čuti da su muškarci:

a) jednostavni
2) ne zovu te jer ne žele razgovarati s tobom

5. Kontracepcija

Bilo da ste ljubitelj pilule, kondoma ili neke druge vrste kontracepcije, obavezno je koristiti neku vrstu zaštite od neželjene trudnoće i prijenosa spolnih bolesti. Osim naravno, ako niste seksualno aktivni. U tom slučaju pređite na stavku br.6.

6. Novac

Bez obzira gdje se nalazite, što radite i s kim ste, uvijek imajte opciju koja će vas spasiti u nekoj situaciji, pogotovo kad nastane problem. Novac uvijek morate imati sa sobom, ili karticu koja vam omogućava pristup u svakom trenutku.

7. Napravite promjenu

To može biti odabir savršenog outfita ili novi hobi. Također, možete preslušati najnoviji album omiljene grupe ili prijatelj s kojim se možete družiti (u svakom smislu). Što god da odaberete, važno je da ta osoba, mesto ili stvar vas ispunjava, bez obzira što se događa u vašem ljubavnom životu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj