Prekidi su za*ebana stvar: Nećete ih olakšati uz metodu 'klin se klinom', ali imamo par savjeta!

22/04/2021

U ovom slučaju zaboravite na onu 'klin se klinom'...

Isplačite se kao malo dijete! Vrištite, plačite, urlajte! Po mogućnosti u društvu najbolje prijateljice koja ima dovoljno volje i strpljenja slušati vašu dreku. I uz Adele kao glazbenu kulisu, naravno! Opraštamo vam i bocu omiljenog pića. Sve je to u terapeutske svrhe i pomoći će vam da se osjećate bolje!

Prekinite sve veze s njim! Izbrišite njegov broj, uklonite ga s Facebooka, Twittera, Instagrama ili bilo koje druge društvene mreže putem koje ste povezani. Vjerujte nam da ne želite gledati slike njegove nove drage niti doći u iskušenje da ga pijani nazovete usred noći. Daleko od očiju, daleko od srca!

Bacite ljubavne relikte u smeće! Doslovno! Maknite tu vašu zajedničku sliku što vam uokvirena stoji na radnom stolu. Kao i sve porukice, pisma i plišance. Vjerujemo da su mnogi u dobrom stanju, no nemojte ih proslijeđivati dalje. Radije se riješite te negativne energije koja ih okružuje!

Okružite se najdražim prijateljima! Uživajte u njihovom društvu, šalama, vremenu koje s njima provodite. Ne morate okupiti sve ''frendove'' koje poznate, već one koji su vam istinski prijatelji i koji će vam znati pružiti potporu ukoliko bude potrebno.

Dopustite si suočavanje s emocijama, u malim dozama! Normalno je da ne možete ostati ravnodušni kada čujete vašu pjesmu ili na televiziji ugledate njegov najdraži film. U takvim situacijama, dopustite sebi pokoju minutu suza i tuge. No neka se doslovno radi o minutama. Nakon toga, dovedite se u red i vratite se onome što ste radili.

Izgledajte fantastično! Isprobajte novu frizuru, boju kose, drugačiji make-up, vježbajte, priuštite si koju lijepu krpicu. Nema veze što njega više nema u vašem životu, sređujte se sami za sebe i uživajte u samopouzdanju koje će vam procvjetati.

Zaboravite na izlaske, barem na neko vrijeme! Možda niste navikli biti solo i svakako vam treba vremena da se priviknete, no nemojte misliti da je nova veza lijek za zaboravljanje vašeg bivšeg. Osim toga, morate se naučiti funkcionirati samostalno i ne ovisiti ni o kome. A kada to jednom savladate, nova je ljubav itekako dobrodošla. Dokle god je iz pravih pobuda!

Isprobavajte nove stvari! Kao što smo rekli, naučite samostalno funkcionirati. Posvetite se aktivnostima koje vas osobno vesele i koje ste bili zanemarili. Razvijajte svoje hobije i vještine i nastojte razmaziti samu sebe svakog dana. Budete li se bavili nečim što istinski volite, shvatit ćete kako život može biti lijep i bez njega!

Mia Elliott

Novo

Komentiraj