Počeo je natječaj Cosmo influencerica 2020.

27/03/2020

Uz Cosmo influencerice, cure i dečke koji vladaju društvenim mrežama, vaš časopis prvi put bira i Cosmo junakinje #inreallife. Podijelite s nama priču svoje superjunakinje i javite nam koje vas djevojke inspiriraju, zadivljuju, ostavljaju bez riječi jer su se u ovim teškim vremenima istaknule svojom hrabrošću, plemenitim akcijama, humanošću i velikim srcem. Čekamo vaše prijave...

Istina, svi smo zatvoreni u svoje domove jer čuvamo zdravlje, no tko kaže da ne možemo imati zanimljiv život na društvenim mrežama. Ostanimo doma i ostanimo povezani! Podržimo svojim glasovima najdraže influencere, pronađimo nove frendove, ali i novu strast.

Šesti put u Hrvatskoj časopis Cosmopolitan bira najutjecajnije cure na društvenim mrežama, djevojke koje imaju faktor S, a koji ne označava samo selfie nego i snagu, sreću, samostalnost, superiornost, stil i stav. No prvi put u povijesti naš je natječaj proširen i izvan društvenih mreža pa biramo i Cosmo junakinje u stvarnom svijetu te uvodimo kategoriju Cosmo junakinja IRL. Podijelite s nama priču svoje superjunakinje i javite nam koje vas djevojke inspiriraju, zadivljuju, ostavljaju bez riječi jer su se u ovim teškim vremenima istaknule svojom hrabrošću, plemenitim akcijama, humanošću i velikim srcem. Čekamo vaše prijave...

#YourStoryMatters

Natječaj Cosmopolitan influencerica 2020. - “Ja sam više od selfieja” održava se na portalu Cosmopolitan.hr od 27. ožujka do 15. svibnja. A koje će djevojke i dečki ponijeti titulu najmoćnijih na društvenim mrežama te tko će osvanuti na naslovnici Cosmopolitana odlučuju vaši glasovi koji se zbrajaju s onima žirija. Podržite svoje omiljene influencerice i influencere sad!

Aleksandra Dojćinović, Sonja Kovač, Mia Dimšić, Aleksandra Orlić, Goran Čižmešija, Petra Dimić

P, S. Baš vam je žao što ste propustili prijave? Nije kasno jer kategorija Cosmo djevojka je otvorena za sve čitateljice, kreativke i vladarice društvenih mreža. Priprema, pozor, lajkanje! 

#budimopovezani

#budimocosmo

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Novo

Komentiraj