Ovo su stvari koje želimo svim single ženama!

12/03/2020

Naravno da vam želimo predoziranje ljubavnom srećom, no ove vam 4 stvari želimo još i više...

1. Držite svoje kriterije na visini. Možda mislite da ste još uvijek single samo zato što ste prezahtjevni. Pogrešno! Potpuno je u redu vjerovati kako vas istinski usrećiti može isključivo muškarac određenih kvaliteta. Nemojte zaboravljati koje su vam stvari bitne i spuštati kriterije samo zato što očajnički želite pronaći nekoga.

2. Cijenite sami sebe. Pametni ste, prekrasni, zabavni, talentirani za tisuću stvari, jedinstveni. Nemojte dopustiti nikome i ničemu da poljulja vaše samopouzdanje i uvjeri vas u suprotno. Samo to što još uvijek niste pronašli srodnu dušu ne znači da ste manje vrijedni. Radite na svojim kvalitetama i nabacite osmijeh od uha do uha.

3. Nemojte se bojati preuzeti inicijativu. Pritom ne mislimo isključivo na ljubav, ali mislimo i na nju. Kada postanete svjesni svojih želja, učinite sve što je u vašoj moći da ih i ostvarite. Najvjerojatnije vam to neće uvijek poći za rukom, no najbitnije je probati. Jer na kraju balade žalimo samo za onim prilikama koje smo propustili, zar ne?

4. Ludo se zabavljajte. Plakanje nad kanticom sladoleda zbog činjenice što vas on ne doživljava je totalno out. Slobodno vrijeme iskoristite za sve što vas veseli i zabavlja, kao i za nezaboravan provod s najbližim prijateljicama.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj