Ovo će svaka dama poželjeti u svojoj poslovnoj torbi

12/10/2020

Kad razmišljate o najboljim načinima nadogradnje računala, vjerojatno ne razmišljate mnogo o mišu. I ako mislite da su svi isti, varate se.

Možda niste znali, no miš je jedan od najčešće korištenih dijelova hardvera povezanih s vašim računalom pa ne biste olako trebali shvaćati zadatak njegove kupnje i nabave. Pametan odabir miša može vam pomoći da se poboljšate u radu i/ili igri, a može i spriječiti oštećenje zapešća i prstiju.

Najvažnije je odabrati miš koji odgovara vašim potrebama, a pritom biste trebali razmišljati o nekoliko važnih elemenata. Čak i ako niste ekspert za miševe, postoji način da već pri sljedećoj kupnji postanete osoba sa zavidnom vještinom prepoznavanja pravog proizvoda.

2

Pri kupnji ovoga cool minijaturnog proizvoda trebali bismo paziti na brzinu pomicanja, na kojim je površinama funkcionalan, kako reagira na udarce i transport, kakvog je oblika i kolika mu je  izdržljivost baterije.

Sigurni smo da će modno osviještena dama, osim specifikacija i mogućnosti koje ima ovaj maleni gadget, dodatno obratiti pažnju i na vizualni, odnosno estetski element. I baš zato nam je čast najaviti novi Logitech® MX Anywhere 3 miš dostupan u blijedo sivoj, ružičastoj i grafitnoj boji. To znači samo jedno – sve će dame, neovisno o svom karakteru i modnom izričaju, pronaći pravi pametni dodatak koji je u skladu s njihovim imidžom.

3

Sjajno je to što će vam MagSpeed, magnetsko pomicanje pohranjeno u ovom proizvodu, omogućiti da bez napora pomičete i do 1000 redaka u sekundi i zaustavite se baš na mjestu gdje želite. MagSpeed kotač izrađen je od strojno obrađenog čelika, daje vrhunski taktilni osjećaj koji ujedno pruža dinamiku pokreta dok se prebacujete s jednog načina rada na drugi, odnosno s laganog scrollanja na hiper brzi načina rada omogućen samo jednim pokretom prsta.

4

Možete li se sjetiti koliko ste samo puta mehanički potezali miš po podlozi, a on je odbijao poslušnost pa biste tražili podlogu na koju ćete ga odložiti i biti učinkovitiji pri obavljanju svojih zadataka. Vašoj noćnoj mori došao je kraj jer MXAnywhere 3 ima visoko precizno praćenje na bilo kojoj površini te će vam omogućiti virtualni rad s bilo kojeg mjesta i bilo koje površine, uključujući staklo. To znači da ćete moći neometano raditi za bilo kojim stolom ili čak na kauču.

5

Dizajniran je tako da ga u brzini možete doslovce baciti u torbu bez bojazni da će se oštetiti. Njegov ergonomski dizajn i inkluzivni oblik odgovara svakom dlanu jer je udoban, a istodobno sprečava bol i umor ruke čak i nakon više sati korištenja i bez obzira na to gdje radite. Pojačan je silikonskim bočnim držačima kako bi bio mekan na dodir.

Zbog brzog punjenja koje omogućuje USB-C kabel ne morate se brinuti ni o tome hoće li vas iznevjeriti kada vam bude najviše trebao, a pouzdana bežična veza do 10 metara udaljenosti i besprijekorna svestranost na različitim uređajima pomoći će vam da se osjećate kao da ste u potpuno drugoj tehničkoj dimenziji.

6

Zbog profila i prilagodbe gumba specifičnog za aplikacije radit ćete brže jer prilagođavanje miša i optimiziranje svake akcije ubrzat će vaš proces rada. S unaprijed definiranom aplikacijom profila, možete brže raditi u sljedećim programima:  Adobe Photoshop®, Adobe Premiere Pro®, Final CutPro℠, Google Chrome ™, Safari®, Microsoft® Office s Edge, Excel, PowerPoint i Word.

7

Za kraj, nema dvojbe, riječ je o idealnom bežičnom kompaktnom mišu koji će obožavati napredni kreativci, programeri i analitičari, kao i svi koji teže savršenoj izvedbi, jednostavnom transportu i izdržljivosti, udobnosti i lakoći rada. Sve u svemu, svima onima koji žele kompaktan i savršen proizvod uz koji će iskusiti brzinu, preciznost i tišinu MagSpeed elektromagnetskog pomicanja, kao i savršeno praćenje na bilo kojoj površini. Želimo!!!

Autor: Ma.D.

Fotografije: Promo

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj