Ovako ćete zabljesnuti na plaži

03/07/2015

Zabljesnuti je lako! Nekoliko mjeseci prije ljeta krenite s aktivnim vježbanjem. Pazite na prehranu i unos dnevnih kalorija.

Opskrbite se modnim dodacima za plažu i budite samouvjereni. Ljeto nikada nije bilo ljepše uz:

1.) Sunčane naočale

U modi su veliki okviri, mačkastog oblika, dostupni u gotovo svim bojama. Ovo ljeto veliki hit su tigraste ili leopardovog uzorka.

2.) Ulje za tijelo

Kako bi koža bila nahranjena potrebnim vitaminima i dobila odgovarajuću njegu, pronađite idealno ulje za tijelo (makadamija, čičak, arganovo, ulje lana, čička itd.)

3.) Zaštitni SPF faktor

Da bi se zaštitili od ljetnih vrućina, uzmite kvalitetno mlijeko za tijelo u spreju za lakše nanošenje. Koža pamti svaki put kada izgorite, stoga oprezno sa solarijem i izlaganjem na suncu.

4.) Krema za samotamnjenje

Liječnici su potvrdili. Najzdravije tamnjenje dolazi iz bočica. Za početak, napravite piling. Dobro osušite noge ručnikom. U tankom sloju namažite kremu za samotamnjenje i čekajte da krene s djelovanjem. Za par sati bit ćete preplanuli bez puno muke. Postupak ponavljajte jednom tjedno. Ako dođe do iritacija, prestanite s nanošenjem.

5.) Regenerator

Nakon kupanja u moru, vaša kosa je isušena i treba joj hidratacija. Pomoć za lakše rasčešljavanje nalazi se u regeneratoru. Našpricajte kosu i pustite da se sama osuši na suncu. Ljeti izbjegavajte fen jer uništava vrhove, a kosu čini ispucalom i slamnatom.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj