Osjećajte se seksi i kada idete na spavanje

15/01/2018

Ali i ujutro kada se probudite!

Ako obratite pažnju na to kako izgledate kada idete u krevet, budite sigurne da ćete biti dobro raspoložene kada se nađete u njemu. I kada se ujutro probudite!

Potrebno je samo neke navike promijeniti, a neke tek početi prakticirati.

Pa, krenimo!

1. Obično, prije spavanja, očistite lice i nanesete hidrantnu kremu. No, počastite malo svoju kožu i darujte joj hranljivu masku za višestruki efekt.

2. Kada ne provodite noć sa svojim partnerom, poželite jedno drugome laku noć putem videopoziva. To što ćete vidjeti jedno drugo, umjesto da si samo čujete glas, dat će vam osjećaj da ste si puno bliže. A može vam proraditi i mašta pa možete razgovarati o tome što biste radili da ste zajedno... Samo kažemo!

3. Odlazak na spavanje u staroj majici i boksericama je udobna varijanta, ali vam to nikako neće biti izvor dodatnog samopouzdanja kada se ujutro budete približavale svom ormaru. Odaberite neku pidžamu ili spavaćicu u kojoj ćete se osjećati seksi. Imate i opciju da spavate potpuno gole. Izbor je na vama!

4. Istina je da u krevetu nemate šminku i da vam frizura nije savršena, ali postoji nešto što možete upotrijebiti prije odlaska u krevet zbog čega ćete se sjajno osjećati. Pošpricajte nekoliko kapi svog omiljenog parfema prije nego što se zavučete pod pokrivače. Ne samo da će to uzbuditi vašeg dragog (ako spavate s njim), nego će vam i jutro početi mirisno.

Foto: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj