Nevjerojatna taktika gubitka kilograma!

30/09/2015

Koju smo i sami odlučili isprobati...

25-godišnja Chelsea Stevens iz Birminghama iz Engleske prije 3 se godine nakon rođenja sina počela naglo debljati. Svakodnevno konzumiranje nezdrave brze hrane nakon kratkog ju je vremena dovelo do gotovo 130 kilograma. I sama je bila svjesna problema s težinom, kao i uzroka debljanja, no to ju nije uspijevalo spriječiti da nastavi jesti velike porcije.

A onda je 2013. sa sinom posjetila zabavni park i kada je sjela na roller coaster, bila je zamoljena da se premjesti na veće sjedalo. Tada je kada je stigla doma uslikala svoj odraz u ogledalu s namjerom da fotografiju koristi kako bi posramila samu sebe svaki put kada bi poželila pojesti nešto nezdravo. A kako bi je slika neprestano podsjećala na cilj koji si je odredila, postavila ju je na svoj mobitel kao wallpaper.

2
Potpuno je promijenila režim prehrane što je samo dodatno, uz pojačanu fizičku aktivnost, ubrzalo gubitak kilograma. A neslavna fotografija? Ona je i dalje u ulozi wallpapera podsjeća na to kakva je nekad bila i kakva više ne želi biti. Trik koji vrijedi isprobati, zar ne?

3Photo credit: Caters News Agency

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj