Naughty Santa donosi najtraženije poklone godine - kuglice ispunjene ginom!

04/12/2019

Božićni poklon koji je srušio internet!

Tko je rekao da Djed Božićnjak nosi poklone samo djeci? Nosi ih i svima nama nestašnima, odraslima (s djetetom koje zauvijek čuči u nama), a ove godine posebno onima spremnima za najzabavnije izdanje Božićnih praznika ikad! Spremite se na najnoviji izum koji je srušio internet : Loco Santa Balls ili kuglice tj. jajca Djeda Božićnjaka.

Loco Santa Balls su viralna atrakcija koju je predstavio regijski startup Loco Shark. I sami su jedno vrijeme radili za bradonju, ali s obzirom da je Djed Božićnjak želio zadržati cijeli džin za sebe, udružili su se, protestirali i razišli se s njim. Na putu iz radionice Djeda Božićnjaka ukrali su džin, trakice i njegove kuglice, jer su primijetili da se ovaj poklon našao na listi želja mnogih nestašnih djevojaka (i ne samo djevojaka...).

2

Sada su se na tržištu pojavili kao samostalni proizvođači, djeluju pod imenom Loco Shark i nastoje napuniti ukradene kuglice džinom marke «Mister Gin» koja je u 2019. godini dobila zlatnu medalju za kvalitetuKuglice punjene džinom prošle godine bile su najželjeniji božićni ukras, a ništa drugačija situacija nije ni ove godine. Nakon što se potražnja proširila na cijeli svijet, Loco Shark odlučio je na svoje tržište uvesti njihovu «nestašnu» inačicu - najbolji božićni poklon kojeg moraju imati svi vaši prijatelji slobodnog duha kojima je potrebno malo opuštanja u životu.

3

Poklon set Loco Santa Balls sadrži 6 kuglica od kojih je svaka kuglica napunjena s 50ml džina «Mister Gin». Kuglice su napravljene od plastike da ne bi došlo do razbijanja istih. Uz kuglice se dobije zlatni čep i svilena traka pomoću koje se kuglice mogu objesiti na božićno drvce. Na trenutak pokušajte zaboraviti na oduševljenje Djedom Božićnjakom i njegovim kuglicama i zamislite ekstravagantnu zabavu u vašem domu. Vaše božićno drvce ukrašeno predivnim crvenim kuglicama napunjenim vrhunskim džinom i svjećicama u boji, koje će sijati kroz tekuće zlato u vašim kuglicama. Kada novi gosti dođu na zabavu, možete im reći da piće uzmu na šanku, a šank je zapravo božićno drvce. Gosti će biti oduševljeni jer sigurno nikada nisu vidjeli originalniji šank. Kada gosti odu, a zabava se primakne kraju, nemate dodatnog posuđa za prati te si i tako štedite vrijeme.

Pokušajte im odoljeti, garantiramo da će se vaše kuglice isprazniti ohohohohooo prije Božića. Nemojte zaboraviti ni na urnebesno zabavnu «Dirty Santa game» najbolju razonodu odličnog okusa –  baš poput ovih nestašnih jajca Djeda Božićnjaka.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj