Najljepši citati slavnih glumica o ženskom prijateljstvu

19/11/2015

S kim ćete podijeliti zadnji red čokolade, sočni trač koji ste upravo čuli i sve svoje ljubavne probleme, ako ne s najboljom prijateljicom.

Jennifer Aniston
"Uglavnom dolazimo iz obitelji koje su daleko od savršenih, ali zato imamo mogućnost odabrati svoju drugu obitelj - prijatelje, s kojima razvijamo odnos nalik roditeljskom i bratsko-sestrinskom. Ne postoji ništa vrijednije od dobrog, lojalnog i pouzdanog prijatelja."

Naomi Watts
'Volim ženska druženja. Zagarantirani su zanimljivi razgovori i dobro vino."

Keira Knightley
'Ženska prijateljstva su čudesna. Nema seksualne komponente, ali strastvena ljubavna veza je zapravo tu. Prekid ženskog prijateljstva može biti traumatičniji od prekida ljubavne veze".

Emma Watson
'Još uvijek se družim s ekipom iz osnovne škole. Moje dvije najbolje prijateljice upoznala sam u srednjoj. Njima ništa ne moram objašnjavati, niti im se za išta moram opravdavati. One me vole kakva jesam i nikad me ne osuđuju. "

Jennifer Lawrence
'Bez obzira koliko bila umorna, barem se jednom tjedno vidim sa svojim prijateljicama. Ili organiziramo neko prespavljivanje. Inače bi mi se život svodio samo na posao. "

Jodie Foster
'Moja definicija prijateljice je da je to netko tko te obožava iako zna stvari o tebi zbog koji se sramiš".

Gwyneth Paltrow
'Slomljeno srce liječe prijateljice i vrijeme."

Reese Witherspoon
‘Ne znam što bih u nekim situacijama napravila da nije bilo mojih prijateljica. One su me doslovce natjerale da izađem iz kreveta, istuširam se, obučem i izađem natrag u svijet. I to u visokim petama!"

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj