Najkraći put do najnježnijih stopala!

29/07/2019

Volimo da su nam stopala uvijek mekana i njegovana, a posebno u sezoni sandala, japanki i vrtoglavo visokih potpetica...

1. Ostružite mrtve stanice kože i napravite piling stopala! Najidealniji je piling koji sadrži morsku sol i njegujuće sastojke koji će omekšati zadebljalu kožu stopala.

2. Priuštite stopalima raskošnu kupku. Kupka za stopala, osim što djeluje relaksirajuće, ima i drugu funkciju. Kupke za stopala obično sadrže biljne ekstrakte astrigentnog djelovanja i moćnih esencijalnih ulja koja će ih učiniti svježima i mirisnima.

3. I vaše noge zaslužuju svoju kremu! Koristimo je ujutro jer na poslu puno hodamo i stojimo. Koristimo je navečer kada želimo ugoditi umornim prstićima, malo ih rashladiti, smanjiti natečenost i omekšati tvrdu kožu... Naravno, riječ je o kremi za stopala koja ima efekt hlađenja s mentolom.

4.  Ne zaboravite sprej za najugodniji miris stopala ikad. Neugodni mirisi stopala nešto su na što ne pristajemo ni u kojem slučaju, budući da ima toliko proizvoda uz pomoć kojih ih se uopće nije problem riješiti! Rješenja su posebni puderi koji se nanose na stopala i u obuću, kao i specijalni dezodoransi samo za stopala i/ili samo za obuću.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj