Najiritantnije Facebook navike (zbog kojih ćete vrlo vjerojatno zaraditi brisanje s friend liste)

01/06/2020

Krenite od sebe - kakve vas objave najviše živciraju?

Koliko vam se puta dogodilo da vam je na pamet pao netko od vaših prijatelja, otišli ste na profil te osobe, a zatim shvatili kako vas je uklonila s friend liste. Događa li vam se ovo relativno često, možda je problem u vašem ponašanju i sadržajima koje objavljujete. Dapače, vrlo je vjerojatno da im je zlo od (pre)sladunjavih heštagova, srčeka, hvalisanja i slika vas dvoje.

Naime, prema nedavno provedenoj anketi na više od 800 Facebook korisnika, 68 posto ih je reklo da bi bez razmišljanja obrisali nekoga tko se neumorno hvali. Neznatno manji broj, 61 posto njih, složio se kako ne mogu podnijeti statuse o vezama svojih Facebook prijatelja i izjave koliko vole svog partnera.

Iako nema ništa loše u dijeljenju ljubavi s ostatkom (virtualnog) svijeta, mnogi vaši prijatelji bi više voljeli znati kako ste izgledali u osnovnoj školi ili pak vidjeti neke fotografije na kojima ne izgledate baš sjajno, a s previše ispeglanih postova kojima želite dočarati koliko je vaš život fantastičan postižete upravo suprotno od onoga čemu se nadate - više iritirate, nego što očaravate. Zato je naš savjet da sočne detalje ostavite za prave prijatelje koji žude da čuju apsolutno svaku sitnicu koja se dogodila u vašem (ljubavnom) životu.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj