Najefikasnije vježbe za ubojito dobre noge

29/07/2020

Garantiramo da ćete rezultate primijetiti i prije nego što mislite...

Za izvođenje navedenih vježbi bit će vam potrebna elastična traka za vježbanje koju, ako je slučajno još uvijek nemate, možete pronaći u svakom dućanu sa sportskom opremom. Ako nas pitate, to je najbolja moguća investicija u seksi tijelo!

Skokovi. Zavezanu traku postavite oko gleženjeva i stanite u raskorak, a zatim poskakujte pomičući jednu nogu prema nazad, a drugu prema naprijed. Izmjenjujte noge u serijama.

Podizanje koljena. Privežite oba kraja trake i nogama u laganom raskoraku stanite na donju polovicu trake, a zatim jednu po jednu nogu skvrčenu u koljenu podižite što više možete.

Podizanje nogu. Lezite na leđa, a zavezanu traku postavite oko gležnjeva. Ležeći na leđima, noge lagano držite u zraku cijelo vrijeme, a zatim jednu po jednu ispruženu podižite u zrak.

Podizanje u stranu. Stanite s rukama na kukovima u lagani raskorak, a zavezanu traku stavite oko gležnjeva i svaku nogu podižite u stranu pod opterećenjem trake.

Koljena na prsima. Lezite na leđa i svezanu traku postavite oko stopala, a zatim jednu po jednu nogu maksimalno privlačite prsima dok vam koljena ne budu u potpunosti s prsima, a zatim ih zadržite par sekundi u tom položaju.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj