Na dejtu s... frendicom

19/07/2016

Pojavila se niotkud (baš kao što se to događa i s frajerima) i pozvala vas kao grom iz vedra neba na vikend putovanje. Naravno, radi se o prijateljici iz djetinjstva koju niste vidjeli godinama i mrvicu vas brine da li ćete nakon toliko vremena kliknuti, imati sto tema za razgovor i ludo se provesti ili će vam produženi vikend trajati kao godina. Evo, kako se pripremiti i u 5 koraka osvježiti staro prijateljstvo

Stare nove prijateljice

1. Pripremite nekoliko tema, ako razgovor spontano presuši. Saznajte što studira ili radi, ako strastveno prati modu, glazbenu scenu, film - još bolje.

2. Provjerite gdje se u mjestu u koje odlazite nalaze šarmantni šankovi na plaži, restorančići pa čak i ljetno kino - fora je jedan dan napraviti pauzu od partijanja i odgledati film ispod zvijezda, pogotovo uz kokice i mrzlo pivo;)

3. Povedite razgovor o bivšim frajerima i preokrenite uspomene iz djetinjstva za probijanje leda kod dijeljenja intime, kasnije će razgovor samo kliziti.

4. Isplanirajte aktivno popodne, vožnju čamcem na udaljenu plažu, nabavite maske i peraje i zajedno zaronite, uletite tek upoznatoj ekipi na roštilj.

5. Napravite sretni kutak - u vrtu, na terasi, u šumi, na plaži, nije vašno gdje, važno je da bude vaša hedonistička oaza - pobacajte jarke jastučiće po travi, smiksajte šarene koktele, postite ambijentalnu glazbu, upalite svijeće, između stabla razapnite ležaljku... Čak i da ne kliknete, uživat ćete u samoj atmosferi.

Foto: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj