Možda vam trenutno prekid djeluje ko potpuni raspad života, ali jednog će dana postati vrijedna lekcija na kojoj ste zahvalni

11/01/2021

Možda vam se sada ne čini tako, ali pokušajte nam vjerovati na riječ...

Ako vam se ikada dogodilo da ste se probudili i nekoliko godina nakon prekida, svjesni da vam je vaš bivši još uvijek ponekad u mislima, morali ste se zapitati zašto je tome tako. Niste se vidjeli ni čuli godinama, no svejedno ga ne možete izbaciti iz glave. Koje god nejasnoće imali, ovo su 4 stvari koje se mijenjaju u vašem životu u godinama nakon prekida.

1. Bit ćete snažniji i sigurniji u sebe no ikad prije. Možda sada mislite da ste slabi, da biste umrli od tuge za njim ili da jednostavno ne biste mogli podnijeti da ostanete bez njega. U prvim će vam danima i tjednima zasigurno biti teško, plakat ćete i bit ćete bezvoljni, no nakon tog prvog šoka, kako vrijeme bude prolazilo, bit ćete sve snažniji kao osoba, i to u toj mjeri da ćete ugodno iznenaditi samu sebe.

2. Bit ćete bolji kada su u pitanju kompromisi. AKo ste imali hobi u kojem ste uživali, a koji njega nije oduševljavao, i svejedno ste se nastavili baviti s njim i dok ste bili u vezi, velika je vjerojatnost da imate iskustva s kompromisima i da znate kako ih postići bez da izgubite sebe u cijelom procesu. Iako je između vas dvoje gotovo, tu spuer vještinu slobodno odnesite sa sobom u svaku iduću vezu.

3. Mogli biste imati problema s povjerenjem u buduće partnere. Mnogo je razloga zbog čega biste mogli imati nedostatak povjerenja u idućeg partnera, no posebice je velika vjerojatnost za to ako ste bili prevareni, poniženi i razočarani. Upravo zbog straha da ne budete ponovno povrijeđeni, mogli biste se bojati otvoriti se i pustiti nekoga u svoje srce, no nemojte smetnuti s uma da, sve dok se budete na taj način branili, stopirate i mogućnost da budete istinski sretni.

4. Vaš će život biti bogatiji za sve interese koje ste naslijedili od njega i koji su postali dio vašeg života. Možda ste uz bivšega počeli planinariti, a u međuvremenu planinarenje i sami zavoljeli. Samo zato što ste vas dvoje prekinuli, nema razloga da ste prestanete baviti bilo čime što vas ispunjava kao osobu, bez obzira na to što vas je on time zarazio.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj