Misliš da imaš previše oblina? Vrijeme je da zavoliš svaku od njih!

24/07/2019

Istraživanja govore da gubimo 1,5 kg kada se zaljubimo, da bi se 3 kg vratila nakon što prvotno uzbuđenje i naleti adrenalina splasnu...

1. Iskoristite Google za pronalazak inspiracije. Prosurfajte malo fotografije poznatih faca i pronaći ćete među njima one koje izgledaju izvrsno s nekoliko kilograma viška. Odjednom imaju prirodno rumenilo na obrazima i izgledaju zdravo. Dobro je i to što dečki imaju instinkt zbog kojeg su im privlačnije zaobljenije žene. Obline im govore da će im roditi zdravu djecu.

2. Razmislite kako vas drugi vide. Zakon prirode diktira da se ženska tijela zaobljuju oko bokova i na stražnjici, a istraživanja da ih prvo gube upravo na guzi. Jeste li sigurni da ih zaista želite izgubiti? Dok vi vidite i mikroskopske promjene na svom tijelu, teško da ih okolina primjećuje. Pitajte za mišljenje najiskreniju prijateljicu.

3. Ako baš stvarno ne možete protiv sebe, potrudite se da se skupa s njim osjećate bolje. Ako ste i dalje nesretni zbog tih nekoliko kilograma, dogovorite s dragim povremeni izlazak u dugu večernju šetnju umjesto da sjedite gledajući TV uz hranu iz dostave. Endorfini koji će preplaviti vaše tijelo nakon vježbe garantiraju dobar seks, a uz takvu se tjelovježbu može i omršavjeti.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj