Lenin vodič za samoizolaciju za sve single žene!

17/03/2020

Single i živite sami? Tu je 8 ideja kako ove dane iskoristiti za odličan provod sa samom sobom i osobni upgrade...

Ako ste zbog koronavirusa u samoizolaciji, karanteni ili jednostavno nastojite svesti druženja na minimum, velika je vjerojatnost da rzbijate glavu idejama kako kvalitetno ispuniti svo to vrijeme u svoja 4 zida. Vjerojatno je još gore onima koji su single i žive sami, ali zato je tu 8 ideja kako ove dane iskoristiti za odličan provod sa samom sobom i osobni upgrade. 

Družite se putem FaceTime-a sa svojim prijateljima

Posvetite vrijeme svim onim prijateljima koji vam nedostaju, a koje nemate priliku čuti i vidjeti onoliko koliko biste željeli u danima kada jurcate za obavezama sto na sat. Pokušajte saznati nešto novo o njima i kvalitetno se ispričati o svemu i svačemu.

Čitajte! 

Čitajte knjige, ali i sve one super duge članke koje ste htjeli čitati, ali jednostavno na kraju niste imali vremena. Čitajte stripove, recepte i sve ono što ste oduvijek htjeli, ali vam 24 sata u danu nisu bila dovoljna. Lena kaže kako posljednjih dana uživa čitati sve što je Robert Kolker ikada napisao. Definitivno ćemo se pouzdati u njezin ukus i baciti oko!

 

Dovedite u red svoju 'to watch' listu!

Lena savjetuje da se pozabavite svojom 'to watch' listom, bilo da je riječ o Netflixu, Amazon Prime-u ili nekoj drugoj platformi. organizirajte s prijateljima filmsko/serijski klub, odgledajte svi isti film ili seriju, a onda razglabajte, analizirajte i dijelite mišljenja putem (video) chata.

Slikajte i crtajte!

Izazovite sami sebe i crtajte 5 slika dnevno. Opustite se i dajte si oduška. 

Pišite dnevnik!

Pokušajte voditi dnevnik karantene. Jednog dana kada budete imali djecu/nećake/učenike bit će im itekako zanimljivo osvrnuti se na to kako ste proživjeli te dane, što vas je brinulo i o čemu ste sve razmišljali.

Pozabavite se introspekcijom!

Ako vas ne privlači ideja o meditaciji, 20 minuta dnevno razmišljajte o tome što ste do sada postigli i što biste voljeli postići. Često smo toliko usredotočeni na svakodnevna postignuća, ili smo pod stresom ili jednostavno previše iscrpljeni da bismo razmišljali o ovim stvarima. Zato iskoristite ovo sada idealno vrijeme!

Napokon iskoristite sve one kozmetičke proizvode koji čekaju svoj red!

Svi imamo hrpu proizvoda koje smo nekad kupili, ali ih iz bilo kojeg razloga nismo upotrijebili. Umjesto da ih bacite i opet nagomilate neke nove, potrudite se potrošiti one koje već imate doma.

Naučite plesati!

Lena kaže da je idealno vrijeme da svi naučimo plesati poput Miley Cyrus u epizodi serije 'Black Mirror'. Ako slučajno ne znate o čemu govori, dodajte i to na 'to do' listu. A zatim se bacite na učenje plesnih koraka!

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj