Kome je izgled vagine doista bitan - frajerima ili nama ženama?

06/04/2020

Istraživanja su pokazala kako sve više žena razmišlja o labioplastici. Suludo ili potpuno shvatljivo?

Prvo i osnovno, svaka je vagina drugačija. Baš kao i ruke, nosevi, noge i svi ostali dijelovi tijela. No, dok većina straight frajera ne gaji fetiše prema rukama, nosevima i nogama, svaki straight frajer itekako obožava ono što mi žene imamo među nogama. Iako sve više žena razmišlja i/ili se odlučuje za labioplastiku, zapitali smo se koliko je izgled vagine frajerima doista bitan.

Naša su tijela jedinstvena, a ljepota je u oku promatrača. Nešto što jedni mogu smatrati privlačnim, drugi ne moraju niti malo voljeti. No bitno je da shvatite da ukoliko nemate problem s genitalijama koji vam predstavlja zdravstveni problem i zbog kojeg vam je potrebna liječnička intervencija, nemate razloga za brigu.

via GIPHY

A ako mislite da vagine stvarnih žena izgledaju poput vagina kakve imate prilike vidjeti na pornografskim filmovima, varate se. Većina tih glumica podvrgla se estetskim zahvatima kako bi im vagina izgledala na određeni način. No poanta i je u raznolikosti i jedinstvenosti svake osobe, kako po karakteru, tako i po fizionomiji tijela. Uostalom, niste naletjeli niti na iste penise, zar ne?

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj